Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 18:29h.

Iniciativa apunta a Presidència

Herrera demana la compareixenca de Germà Gordó i també la de Mascarell al Parlament

Iniciativa apunta a Presidència

Germà Gordó, en l'últim consell nacional de CDC

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha demanat la compareixença del conseller de cultura, Ferran Mascarell, i del secretari del Govern, Germà Gordó, perquè donin explicacions al Parlament sobre la decisió "insòlita, partidista i poc independent" que ha pres l'executiu de no acusar Daniel Osàcar i Àngel Colom, "fins i tot quan Hisenda i la Fiscalia els ha assenyalat com a implicats".

"Sembla que CiU, i el que encara és més greu, el Govern de la Generalitat, hagin fet més cas als imputats, als saquejadors del Palau en la seva declaració i no pas a Hisenda i a la Fiscalia que han acreditat que hi ha una implicació del responsable de finances de Convergència Democràtica", ha lamentat Herrera.

Per tot plegat, Herrera ha dit que vol que Mascarell i Gordó compareguin al Parlament perquè donin explicacions per la decisió "insòlita" de no acusar a aquells que acusen la Fiscalia i Hisenda i "facin tot el cas del món" a les persones que "han saquejat al Palau"."És escandalós que Artur Mas torni a fer més cas  del que diuen els saquejadors del cas Palau que allò que acredita Hisenda i ha emplaçat que lluitar contra la crisi comença per lluitar contra la corrupció", ha puntualitzat.

Per altra banda, Herrera veu "absolutament lògic" que el jutge del Cas Palau, Juli Solaz, hagi decidit separar les causes i ha assegurat que "a partir d'ara el cas Palau es subdivideix entre el cas Millet i el Cas CDC". "Esperem que això sigui el primer pas per aclarir el possible finançament irregular de CdC", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat