Política · 14 de Novembre de 2008. 14:07h.

Iniciativa i ERC fan les paus després del 'tuning'

Els dos partits estudien fer una reunió com la del PSC i Unió

Inicativa i Esquerra han fet les paus amb una reunió al Parlament, presidida per Josep-Lluís Carod-Rovira, entre delegacions dels dos partits. La trobada, en teoria, havia der ser per a parlar sobre el projecte de Llei d'Educació -on ICV manté la seva oposició-, però ha servit també per millorar relacions després de les darreres topades entre les que destaquen les crítiques de Joan Saura durant la polèmica pel 'tuningt' de Benach quan va dir que la despesa "ofèn".

El portaveu d'ICV, Jaume Bosch, ha reconegut en roda de premsa que la reunió ha servit per a "millorar les relacions entre Esquerra i Iniciativa" i ha recordat que "som socis de govern". Bosch ha revelat també que dies enrere ja es va reunir amb la portaveu d'ERC, Anna Simó, per a millorar "la coordinació i la relació" dels dos grups parlamentaris.

Els dos partits estudiaran, d'altra banda, la possibilitat de fer una "trobada bilateral" entre les direccions d'ERC i d'ICV similar a la que aquesta tarda tenen previst mantenir PSC i Unió. Jaume Bosch ha destacat les coincidències de les dues formacions en educació, infraestrutures, i promoció social de la llengua, entre d'altres.

El portaveu d'ICV, Jaume Bosch
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 14/11/2008 - 19:29

Sí i aquesta reunió no és per el País,no.Ni per millorar el benestar dels Catalans,no.Només és exclusivament per fer pactes perque CiU,no pacti amb el PSC.--De lo qual yo m'alegru.Pro el seu sentit només es mantenir poltrona.Primer esquerres,desp.esqu

#1 Fran, Llinars, 14/11/2008 - 18:13

Oooooohhhh !! que maaaacuuuuuu !!,ara ja podeu continuar fent la funcio.