Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 21:02h.

Iniciativa intercedeix per Arcadi Oliveres

El diputat Jaume Bosch demana al conseller Puig que "compti fins a deu" abans de denunciar-lo

Iniciativa intercedeix per Arcadi Oliveres

El diputat ecosocialista Jaume Bosch, en una foto d'arxiu

El diputat d'ICV-EUiA, Jaume Bosch, ha demanat al conseller d'Interior, Felip Puig, que "compti fins a deu" abans de denunciar Arcadi Oliveres, qui va insinuar que darrere dels aldarulls al Parlament hi podia haver agents de paisà dels Mossos d'Esquadra. “S’hi pot estar a favor o en contra però portar el tema a la denúncia és un error”, ha dit.

Bosch ha sol·licitat "molt especialment al grup parlamentari de CiU i al Govern que ajudin a reflexionar el conseller d’Interior”, durant la seva intervenció en el Ple del Parlament. Per al dirigent ecosocialista seria un "error que no contribueix al diàleg ni a la pau social” portar Oliveres als tribunals.

“No s’ha de confondre els actes de violència d’ahir amb els moviments socials”, ha advertit, abans de condemnar “tota actitud violenta”. Bosch ha celebrat que el Parlament hagi aprovat per unanimitat una proposta d'ICV que "tots els mossos d’esquadra, inclosos els membres de les unitats antiavalots vagin identificats com a garantia dels drets de la ciutadania cercant  les fórmules que permetin fer compatible la identificació amb l’equipament reglamentari”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi, Lleida, 17/06/2011 - 18:04

Que compti fins a deu, però que el denuncii!

#3 Pimpollo, Vic, 16/06/2011 - 22:58

No sé quien es Arcadi Oliveres. Lo que sí sé es que ese corte de pelo ya lo lucía el abuelo de Matusalén

#1 Contribuent , Barcelona, 16/06/2011 - 21:37

Com es tapeu les vergonyes, com es oasseu el corrò, tots els privilegiats que viviu de les nostres contribucions!. Está clar, només els contribuents i els subdits, som els pagans, els denunciables, els que paguem festes, errors, malversacions,. A la seva disposició don Jaume, don Jaume Bosch!

#1.1 Bacus, Sort, 17/06/2011 - 08:17

Completament d'acord amb tu Contribuent, encara que Arcadi Oliveres sigui una persona que parla clar i català no obstant tota aquesta colla de mantinguts que son els polítics han de marxar i no tornar mai mes.