Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2017. 19:28h.

Injecció de moral

Forcadell, Junqueras i Romeva diuen que el procés no s’aturarà

Injecció de moral

Forcadell, Romeva, Junqueras i Puigdemont acompanyant Mas (foto: Ruben Moreno)

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, han coincidit en assegurar que el procés no s’aturarà malgrat el judici,  durant unes entrevistes a Catalunya Ràdio. “Avui s’ha demostrat que el poble de Catalunya té la voluntat de decidir el seu futur, que és ferma i que no s’aturarà”, ha assegurat la presidenta del Parlament. També ha afegit que la concentració davant el TSJC “és la prova que realment hi ha moltíssima gent que se sent molt orgullosa del que va passar el 9 de novembre i que volen donar les gràcies a les persones que ho van fer possible”.

De la seva banda, Raül Romeva, ha afirmat que “per molt que hi hagi amenaces, processos i fins i tot condemnes, el procés no s’aturarà”. “Aquest és el missatge cap a Europa. Això no va de jutjar un president, va de jutjar una voluntat popular”, ha reblat.

Romeva ha assegurat que la concentració davant el TSJC ha servit per “recordar que això és un procés que ve de la gent, que és una demanda de la ciutadania i que les institucions s’hi han posat al capdavant perquè hi ha hagut una exigència democràtica de la gent”. “Qui ha fracassat, qui ha posat en dubte la pròpia credibilitat democràtica de l’estat espanyol són les pròpies institucions de l’estat espanyol que ha iniciat aquest procés”, ha conclòs.

Junqueras ha afirmat que l’Executiu el que farà “serà permetre que els ciutadans puguin exercir el seu dret democràtic, un dels drets democràtics més fonamentals, el dret a vot”. El vicepresident diu que els plans del Govern no van contra ningú:  “ El que farem és exercir els nostres drets. I això no ho fem en contra de ningú, en contra de cap institució, al contrari, ho fem a favor de tots, també dels qui votaran que no”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 MTB, BCN, 07/02/2017 - 09:22

Si no se desinfla por si solo ya habrá alguien que nos lo afine, ta todo bajo control. Atao y bien atao.

#21 la estelada es una bandera de un partido, el chantaje no es democracia, 07/02/2017 - 07:52

Ningún político por encima de la Ley
Ninguna urna por encima de la Ley

#20 Carlos Gomez, murenu de la serra, 07/02/2017 - 01:52

I no hi ha anat a fer costat al nostre Arturu i a les dues seves ninfes el nostre assassi de capçelera, Carles Sastre ?

Tots som pocs.

#19 Carlos Gomez, murenu de la serra, 07/02/2017 - 01:27

Llastima que el Berlanga ja no estigui entre nosaltres.

A veur si podem convencer al Cuerda a que deixi la seva proverbial vagancia i s´animi a explicarnos la seva visio d´un tan poble tan mil.lenari i tan cantamañanas com el nostre.

Material en te se sobres.

#18 Pepon, Bcn, 06/02/2017 - 23:39

Espectáculos como este son los que dan la razón a los ilustrados frente a los demagogos del tres al cuarto. Filósofos frente a Sofistas. La Sofía frente a Doxia.