Publicitat

El PSC es felicita per la victòria dels progressistes a Dinamarca

Injecció de moral

Helle Thorning-Schmidt, en una foto d'arxiu

El PSC s'ha felicitat per la victòria a Dinamarca de les anomenades "forces progressistes" i "pel brillant lideratge demostrat per la líder del Partit Socialdemòcrata Danès, Helle Thorning-Schmidt".

Els socialistes catalans també han destacat "el tomb històric que representa la seva victòria després de deu anys de governs conservadors i considera que representa el canvi que Dinamarca necessita, després de les recents i preocupants mesures impulsades per l’anterior govern, recolzades per la formació d’extrema dreta del Partit Popular danès".

"La propera presidència de torn del Consell Europeu serà una ocasió magnífica perquè Dinamarca presenti noves mesures i propostes progressistes. El partit vol fer arribar tot el seu suport i compromís per cooperar amb els progressistes danesos i amb el nou govern en el marc de les institucions europees", ha afegit el PSC en un comunicat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 17/09/2011 - 17:57

El Casal,17,55 h.--Jejejjeejej,pasen el rasclet,i repasan treuran --fins al moment--uns 3 escons més que las forçes conservadores...tampoc es per tirar foets,ni tracas ni mocadors,ah,i compte ,amb el vot de molts immigrants...no farán un tripartit no al menys un quaripartit,i ep,encare u veurem

#4 Miquel, Barcelona, 16/09/2011 - 20:00

Els socialdemòcrates han tret el pitjor resultat en molt de temps, però formaran un Quatripartit. El partit liberal ha estat el més votat. Els del PSC manipulant la realitat, com sempre.

#3 Pere, BCN, 16/09/2011 - 19:25

Moltes felicitats Txacon per aquesta gran victòria, sense vosaltres no hauria pogut ser.
Es que quan som bons, som bons. Ja, ja, ja.

#2 Miquel, Barcelona, 16/09/2011 - 19:21

Enfonsaran Dinamarca, pobrets!

#1 maria , barcelona, 16/09/2011 - 19:10

así cualquiera gana , con los votos de los inmigrantes , buffff así gana la izquierda