Publicitat
Política · 2 de Març de 2018. 11:21h.

Insinuacions sobre els "costums personals" d'Albert Rivera

Puigdemont fuig d'estudi quan Jordi Basté li crida l'atenció per les seves paraules

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en declaracions a RAC1, ha fet insinuacions, sense fer cap acusació clara, sobre els "usos i costums personals" del president de Ciutadans, Albert Rivera. Puigdemont ha dit, exactament, que "no faré cap comentari sobre Albert Rivera, ni sobre com han finançat la campanya, ni sobre el seus usos i costums personals".

Precisament, el líder de Ciutadans ha estat víctima de nombroses acusacions a les xarxes socials -en forma de vídeos, fotografies i 'memes'- sobre algun d'aquests hipotètics "costums personals". El periodista Jordi Basté ha quedat sorprès per les paraules de Puigdemont i li ha preguntat què volia dir amb aquestes insinuacions.

"Ha dit usos i costums personals?", li ha requerit. "No sé, no sé, com s'han abraonat tant sobre mi jo no ho faré", ha respost Puigdemont. "Home! però usos i costums personals, déu n'hi do!", ha exclamat aleshores Basté. Davant d'això, l'expresident ha decidit fugir d'estudi.

"És el candidat simpàtic de l'Ibex35", ha criticat. "El que diu el senyor Rivera forma part de la hipocresia de la política espanyola", ha lamentat, a més de sentenciar que "a mi l'Estat espanyol no em persegueix a Bèlgica, va retirar l'euroordre; no sóc un fugitiu".

Trobada del president Puigdemont amb Albert Rivera el 2016. Foto: Gencat
Publicitat
Publicitat

144 Comentaris

Publicitat
#54 seny, bcn, tabarnia, 05/03/2018 - 10:58

Calumnia que algo queda.

El 130 president es un cobarde que, ni se atreve a formular una acusación ni a presentar ninguna prueba.

Como propagandista (como Goebbels) que es se dedica a mentir reiteradamente.

Conclusión Indepe: Mentiroso

#52 Bouganiville, Barcelona, 03/03/2018 - 15:07

No sé quins costums personals tenen els lerrouxistes de Cs, potser Puigdemont es refereix a l'odi envers el català, les collonades tabàrniques, l'adulació a la monarquia casposa, la submissió als dictats de l'Ibex, la defensa acrítica del Règim... . .. tot el que configura els usos i costums dels naranjitos.

#51 Carles Ortí, Barcelona, 03/03/2018 - 11:01

El senyor Rivera simplement ha de posar una demanda contra el pastisser per tan greus i covardes acusacions en forma de difamació.

#51.1 Juanico, Barcelona, 03/03/2018 - 14:54

Quines difamacions ?

Que té costums personals ?

Vostè i jo jo en renim de costums personals ?

#50 Prudenci, Sabadell (Tabarnia), 03/03/2018 - 10:48

Mira qui parla! Un que es creu Napoleón.

#49 Rodejet, Barcelona, 03/03/2018 - 09:24

El sr.Rius, posant aquesta notícia en primer línia, enlloc de no fer-hi cas, insinua alguna cosa els sobre costums personals d'Albert Rivera. No entenc perquè utilitza al President Puigdemont com excusa per insinuar-ho.

#49.1 Fígaro, Barna, 03/03/2018 - 12:12

Sr, Rodejet, la insinuación de Puigdemont más bien es una actitud de un miserable, ruin y canalla. Después de ver su trauyectoria, debería ir pensando en tomar la costumbre de internarse en un frenopático hasta que se cure, si es que llega a curarse de esa megalomanía que supura por sus ojos