Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2010. 14:44h.

Insten Puigcercós a sumar-se a la cita entre Laporta i Carretero

Un regidor d'ERC ha lliurat a la direcció el document que promou una coalición independentista

Insten Puigcercós a sumar-se a la cita entre Laporta i Carretero

Muntatge gràfic amb Laporta, Puigcercós i Carretero

El regidor d'ERC de Bigues i Riells Carles Barcons ha enviat al president del partit, Joan Puigcercós, una carta amb el manifest que ha promogut amb dos altres militants i que han signat una trentena més demanant-li que s'iniciï un procés de debat i consulta a les bases sobre si la formació ha d'integrar-se o no a una coalició independentista.

En el text, també li demanen que se sumi a la reunió que mantindran la setmana que ve Joan Laporta i Joan Carretero per tractar sobre la possibilitat de confluir en una coalició.

Barcons ha explicat que entre aquest divendres i diumenge tenen enviaran el manifest a les assemblees locals d'ERC per tal que, si ho consideren, el debatin.

El manifest apel·la a la "generositat" en un moment que ERC "no passa per una situació gaire idíl·lica" amb el seu electorat perquè, "a base de tripartits i mals resultats a les institucions espanyoles" defensant un Estatut que ERC va rebutjar, ha "perdut la credibilitat" entre l'independentisme. Volen que es consulti si hi ha d'haver "unitat d'acció independentista i si cal prioritzar l'eix nacional o el social".

Però a més, ha acompanyat el manifest d'una carta en la que li exposa els motius que l'ha portat a ell i a una trentena de militants més a demanar un procés de consulta interna com el que el 2006 va fer que ERC rebutgés l'Estatut en contra del criteri dels seus líders. En aquesta  carta, també li demanen que se sumi a la reunió que mantindran dijous 19 d'agost Joan Laporta i Joan Carretero per parlar sobre la possibilitat d'articular una coalició independentista.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 14/08/2010 - 18:51

Visca Catalunya lliure amb Joan Laporta.

#12 Roger, Ripoll, 14/08/2010 - 11:06

Ojo amb el Puigcercós!.ës un infiltrat dels espanyols.

#11 Josep Ramon, Vilanova i la Geltrú, 14/08/2010 - 00:42

Quina llàstima! Quan deixarem de aqrallar-nos els independentistes?. Quin tip de riure es deuen fer a los Madriles. Si us plau, Laporta, Carretero, Puicercós,..escolteu la veu del 10-J: UNITAT I INDEPENDÈNCIA!!!

#10 carracuca, barcelona ESPAÑA, 14/08/2010 - 00:24

algarrobo, con lo que le gusta marcar paquete, no aceptará que este recién llegado culé le pueda hacer sombra en una lista. De todas formas, esto promete y cada vez se pone más interesante viendo como os despellejáis entre los mismos indepes y separatas

#9 Josep, Blanes, 13/08/2010 - 23:47

Jo també estic fastiguejat per l' actuació del Puigcercos envers el Carod.Qui és el q ha despertat el sentimén independentista de molts dels catalans? Quina és la persona més odiada a les espanyes per això? Espero que el Carod segueixi a la política.