Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2015. 10:43h.

Insults a Duran per les crítiques a TV3

"Miserable", "ves a cagar", "cadàver polític", "malalt”, “botifler”, “pallasso”, “macarra”, “impresentable” o “imbècil”

Insults a Duran per les crítiques a TV3

Insults a Duran

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha rebut un allau de crítiques en el seu compte de twitter, i fins i tot insults, per comparar el Telenotícies de TV3 amb el No-Do. “Com arribes a ser tant miserable. Tot el mal que estàs fent a Catalunya és per assolir un puto ministeri de l'estat franquista?”, li etziba @lluisjipa.

Per la seva banda, @trem_pere afirma “Duran ets la rata més rastrera de la humanitat i el fàstic que provoques és infinit”. “No feu cas al pallasso aquest... el que vol es que parlin d'ell”, escriu @SetembreLila. @Failderalisme el tracta de “macarra” i @Cescblsweatears de “príncep dels botiflers”.

@MaaarcSala proposa que “el primer dia de ser independents t'hauríem de declarar persona non-grata”. @quimta li diu que “estàs acabat”, mentre que @Ramon_Roig li diu que “ets un impresentable. Els deutes als bancs i els dolents resultats electorals d'unió et posen massa nerviós”.

“Ets la fil·loxera de Catalunya, calla i troba una feina de veritat”, li demana @jmagret. L’usuari @jcompano envia al líder d’Unió “a cagar” i @ArnauCT l’acusa de ser “un miserable que veu trontollar la poltrona. Un cadàver polític”. “Cristià de la cintura cap dalt i demòcrata de la cintura en avall, botifler de cap a peus”, opina @JMRenye.

“Ets un miserable, sort q només et queden un parell de "Nodos" i després a currar que després de 30 anys ja toca”, afirma @PereBofill. @albet777 li retreu que “estàs malalt”

Més insults

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#46 Teresa, BCN, 30/07/2015 - 15:54

L'insult és el recurs d'intolerants i els atacs violents a seus polítiques (C's, PP, per ex.) són l'expressió màxima de fanatisme nacionalista.

Quan això succeia Duran sempre va callar perquè estava del seu costat i tocava poder i diners. Ara descobreix que no és fàcil viure en la Cat. democràtica

#45 laura, lleida, 30/07/2015 - 11:02

L'insult és el recurs fàcil dels intolerants. Opineu I defenseu la vostra raó des del respecte als q opinen diferent. Això és la democràcia.

#44 Funcional, bcn, 29/07/2015 - 21:32

Observando el talante "democratico" de la jauria independentista, se entiene perfectamente la razon de que en la España democratica siga habiendo exiliados politicos. Afortunadamente solo en Euskadi y Cataluña.

#43 Carlos Gomez, Bcn, 29/07/2015 - 21:27

Les hienes tambe son animalons carronyers i que tambe practiquen el canibalisme.

#42 sr Pepito, Lérida, 29/07/2015 - 21:11

"Un procés participatiu, alegre i obert a tothom."
¿Qué entenderá por alegría un independentista?