Publicitat

L’advocat de Clara Ponsatí diu que “Franco n’estaria orgullós”

Insults a Espanya

Aamer Anwar

L’advocat de l’exconsellera Clara Ponsatí, Aamer Anwar, ha afirmat que “el general Franco estaria orgullós de l’Espanya contemporània”, perquè “actua més com una dictadura feixista”. Així ho ha expressat durant el seu parlament a la manifestació de la Diada, on ha afegit que Franco “també estaria orgullós de l’actuació de Rajoy, dels jutges i d’aquest anomenat socialista, Pedro Sánchez”.

Anwar ha denunciat que l’Estat espanyol “va impedir votar l’1 d’octubre”, però ha exclamat que “Espanya no podrà aixafar les aspiracions de Catalunya per ser independent”. “Catalunya serà una República independent”, ha reblat l’advocat de Ponsatí, qui ha assenyalat que “esteu al costat correcte de la història i teniu el mandat democràtic”.

Respecte l’oferta de diàleg per part del Govern espanyol, Anwar ha manifestat que “no es pot dialogar amb presos polítics”. “Negociar amb presos polítics i exiliats és xantatge no una negociació, és més, és terrorisme d'Estat”, ha asseverat. L’advocat de l’exconsellera d’Ensenyament ha conclòs assegurant que “els feixistes d’Espanya, que somien amb recuperar Franco, no passaran”.

Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#47 Villatortas Post, La Puebla del Membrillo, 12/09/2018 - 17:13

Last news: Gran éxito de la cencerrada del 11S en Can Fanga con asistencia masiva de garrulos transportados, los oradores no fallaron ni una porque lo tenian escrito en un papel, los líderes exultantes y bien comidos, los fabricantes de camisetas encantados, la jefa de la ANC pidió acciones a los del govern pero hacia un viento...que no se oia nada

#46 DEFENSAD, MADRIT, 12/09/2018 - 13:38

No ser des de quan dir la veritat es considera un insult. Ara bé tenin en compte que spaniskan is diferent, tot pot ser.

#46.1 Impunitat, Islamabad de l'Ouest, 12/09/2018 - 14:04

No sé d'on provenent els ancestres del Sr. Anwar o com collons es digui pero segurament no sería ben rebut un català criticant el país d'origen d'aquest cantamañanes. Tal com un altre anomenat Pixarelo que retirava la bandera espanyola de l'Ajuntament de Barna.

#46.2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 12/09/2018 - 18:11

#46

DEFENSAD, MADRIT.

Es cierto eso que dicen de que en Madrid no le preguntan a nadie cual es su origen, pero en el caso de un tractoriano como tu, que ni sabes lo que es "El Foro" seguro que hasta te cobran las tapas, por paleto...

#45 Fermin, Barcelona, 12/09/2018 - 11:58

La comediota i els discursets demagogics entren dins les minutes que aquest pakistaní-reciclat els hi fa als fugitius. Sembla que ja porta facturats mes de 600,000 EUR amb lo qual s'hauria d'esbrinar qui paga a aquest element. La reobertura de les "embaixades" hauria de passar un control exahustiu perque sembla que hi ha gat amagat...

#44 Joan Vallverdú , Tabarnolla, 12/09/2018 - 11:31

Negociar... negociar... no se les cae de la boca la palabra... negociar QUÉ? Para negociar algo, ambas partes tienen que tener algo que ofrecer. Qué tienen ellos que ofrecer al Estado a cambio de sus delirios?

#43 Rosa, Vallès, 12/09/2018 - 10:31

Quien es este Señor??