Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2018. 10:29h.

Insults al Parlament

Ciutadans acusa dos activistes independentistes de dir-los "feixistes" i amenaçar-los

Insults al Parlament

El diputat de Ciutadans al Parlament, Carles Carrizosa, ha assegurat haver rebut insults i amenaces al Parlament. "'Feixistes', 'ja us trobarem al carrer, cuideu-vos', ens han dit avui al Parlament Joan Vives i Anna Arqué, convidats pel vicepresident Costa. Quan insulten i amenacen diputats intenten callar als milions de catalans que representem. Mai ho permetrem", ha escrit a twitter.

Posteriorment, el diputat ha donat la seva versió dels fets a Crònica Global i ha explicat que quan ell, Inés Arrimadas i Joan Garcia pujaven les escales principals del Parlament s'han creuat amb un grup de diputats flamencs acompanyats pel vicepresident del Parlament, Josep Costa , i per altres persones que parlaven en un replà.

En aquest moment, Arqué ha dit en veu alta: "Aquests fatxes unionistes han portat 40 persones a la seva manifestació i nosaltres vam ser un milió i mig". En sentir-ho, Arrimadas s'ha girat per demanar-li explicacions per dir-los fatxes. Arqué ha respost retraient-li que s'estava ficant en "una conversa privada". Però els diputats de C's li han retret que es referís a ells com fatxes en to alt perquè la sentissin.

"Vives ha decidit entrar en la picabaralla encarant-se amb Carrizosa i li ha dit en to amenaçador: 'Ja us trobarem al carrer'. 'Què has dit? M'estàs amenaçant?', li ha replicat el portaveu de Cs, generant-se una situació de tensió", explica el digital.

"Els diputats de Cs s'han anat als despatxos però Carrizosa ha decidit traslladar el que ha passat als Mossos d'Esquadra que estan al Parlament. En aquest camí, s'ha creuat de nou amb Vives i l'activista, en to xulesc, li ha dit: 'Cuida't'", afegeixen.

"Quan Carrizosa ha tornat amb un agent dels Mossos i ha instat Vives a repetir les amenaces en la seva presència, aquest s'ha negat a fer-ho. 'És veritat que m'has dit: ja et trobarem al carrer, i després: cuida't?', l'ha requerit el diputat taronja. Però l'activista s'ha limitat a dir:' No me'n recordo. Estava en una conversa privada'", conclou.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#31 Cris, Barcelona , 14/09/2018 - 17:42

Borrego independentista cobarde. Y con su hija en brazos.Menudo padre...... el odio le puede más!!

#29 DEFENSAD, MADRIT, 13/09/2018 - 21:00

Com algú amb dos dits de front pot arribar a donar credibilitat a les provocacions d'aquest busca bregues de C's, en Carrizosa
Quina pena que arribeu a fer els de C's

#28 Oriol c, Terrassa, 13/09/2018 - 19:56

Els de C's que no paren d'insultar als independentistes, als del PSOE i als de Podemos, es queixen que algun cop reben insults dels independentistes, dels del PSOE i dels de Podemos. Això és diu hipocresia.

#27 Carlos , Barcelona, 13/09/2018 - 19:25

No sé si os habéis dado cuenta de que la guerra civil ya ha empezado, pero todavía no hay muertos.

#27.1 Purria de tabarnia, Bcn, 14/09/2018 - 06:36

Los de Tabarnacutre llevan cuters

#26 OVNI, ELX, 13/09/2018 - 19:19

"La República Catalana és ja un fet i com més aviat ho reconegui Espanya, abans podrà iniciar una política de diàleg i negociació"

Ramón Cotarelo, politòleg espanyol

#26.1 Capit@n España, Purgandus Populus !!!, 13/09/2018 - 19:52

"¿Donde está mi wifi? Me habéis traído a un hostal de tercera. A mí, una mente preclara que me sacrifico por vosotros"

Ramón Cotarelo, apesebrado espanyol comprado por el ultranacionalismo

#26.2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Ni es una república, ni llega a circo..., 13/09/2018 - 20:20

Señor "Objeto Amarillento Muy Identificado" tener que recurrir a Tontarelo como ejemplo de pensamiento político, denota la penosa situación de necesidad a la que ha llegado la secta catalanista...

#26.3 Cris, Barcelona , 14/09/2018 - 17:44

La republica Catalana. Ni está ni se la espera. La secta te engaña y haces el ridículo.