Política · 1 de Desembre de 2011. 12:21h.

Insults al Parlament

Tena titlla Núria de Gispert de "mamarratxa" i "cosa"

Insults al Parlament

Tena i Bertran, als passadissos del Parlament

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha qualificat la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, de "mamarratxa" i ha assegurat que "s'inventa el reglament" de la Cambra. "No ens faran callar davant l’acte de censura il·legal que va cometre la presidenta. No ens farà callar aquesta cosa que presideix el Parlament", ha deixat clar.

En aquest sentit, ha expressat que “direm el que considerem oportú, quan ho considerem oportú. Censura, no”. I ha advertit que seguiran utilitzant les expressions “Espanya ens roba, i espoli fiscal quan ho considerem oportú, en defensa dels interessos dels ciutadans de Catalunya” com han fet ell mateix i Uriel Bertran durant les respectives intervencions d'aquest matí.

El diputat ha reclamat "la llibertat d’expressió que tenen tots els ciutadans i, els diputats, com  a representants del poble de Catalunya", per això, ha respòs que “sabem quins són els nostres drets i deures i els exercirem fins el final”.

Solidaritat denuncia que aquesta “censura il·legal” va començar ahir a la tarda, durant la celebració del ple, quan la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, -a petició del diputat de Ciutadans Jordi Cañas- va anunciar que "no permetria la utilització d’expressions 'injurioses' contra l'Estat durant el desenvolupament dels Plens i va cridar a l’ordre al diputat López Tena per dir 'Espanya ens roba'".

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#46 angel, cardedol, 05/12/2011 - 00:17

mamarratxa o mamachicho me toca.....lalaalalalalalalaala

#45 Xavier V, Barcelona, 02/12/2011 - 09:54

Ser maleducat és dolent.... però molt pitjor és ser un espoliador o un còmplice dels que ho són!

#44 rAMON, Lleida, 02/12/2011 - 09:37

Aquest López Tena, no és valencià, crec que és de Sagunt? Llavors deu ser un catalano-valencià independentista, cosa una mica rara.

#42 julia, barna, 01/12/2011 - 23:27

aquet Tena es un maleducat.i el Uriel aquet un mamaracho.que se aprimin una mica ''home¡¡

#41 Miquel, vic, 01/12/2011 - 22:36

potser en Tena tindrà molta raó però no per això deixa de ser un mal educat i un bocamoll