Publicitat
Política · 15 d'Agost de 2016. 10:22h.

Insults homòfobs contra l'alcalde de Terrassa

Per canviar el nom d'un carrer dedicat a un voluntari egarenc de la División Azul

Insults homòfobs contra l'alcalde de Terrassa

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra pels insults i amenaces que ha rebut després de canviar el nom del carrer Salvador Gros, dedicat a un voluntari egarenc de la División Azul que va morir en combat.

Ballart ha fet públiques les amenaces i insults en una piulada a twitter, en què lamenta la "intolerància i homofòbia" del missatge. "Ser alcalde, prendre decisions o discrepar amb elles no justifica cap amenaça o insult", ha manifestat.

"Maricon de merda", "Més val que no et creus amb mi que et patejo la cara", "Ets un fill de puta", són les amenaces i insults que ha fet públics a través d’una captura a la xarxa social.

El batlle ha rebut missatges de solidaritat d'usuaris, partits i responsables polítics, entre els quals el del president de la Generalitat, Carles Puigdemont: "Ni amenaces ni insults. Dignitat i democràcia per vèncer intolerants i homòfobs", ha piulat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 Juan, Terrassa. Sant Pere., 16/08/2016 - 16:34

Lo que te tienes que preocupar es de limpiar los barrios de Terrassa. Que sólo está limpio el centro. Eso sí después vienes a los barrios periféricos a pedir el voto, porque en el centro votan a los del 3%.

#14 Josep Pagés i Canaleta , CardedeuEstació deTren sense Marquesinas, 16/08/2016 - 01:56

EL Conseller deCultura de la Generalitat de Catalunya si fons valent i Coratge Sortiria en Defensa del Alcalde recordu se insulta al Alcalde per SER Homosexual con tambe es el Conseller Ja unaltra cosa els que insulten alAlcalda ODIEN LA LLengua Catalana i als Catalans Son Fatxes son Espanyols

#14.1 Arameu for beginers, Bcn, 16/08/2016 - 19:49

Josep, ens ho podríes escriure en català?, gràcies.

#13 Juanca, Sabadell, 16/08/2016 - 01:08

Si el autor de los insultos fuera independentista, siempre podría alegar 'libertad de expresión'

#12 pepe.-., andorra, 16/08/2016 - 00:15

entonces debo colegir de esto q cuando alguien dice facha de mie.rda, es q es un fachofobo? o si le llama rojo de mie.erda. rojofobo? y asi podriamos estar ad aeternum, Y el alcalde este no se donde ve la democraci y la dignidad, teniendo en cuenta q hay un barrio de musulmanes q dicen cosas peores.

#11 guineu, barna, 15/08/2016 - 20:03

seria posible denunciar al alcalde por cometer un delito de odio contra este soldado que dio su vida por unos ideales.

#11.1 pepe.-., andorra, 16/08/2016 - 00:13

en un pais con una justicia imparcial si, pero ten en cuenta q los fiscales y jueces dependen del ministerio tanto jerarquicamente como para los ascensos, eso por no hablar de logias y demas sectas secretas q pululan por toda la administracion, asi q, si, seria posible, pero no llegaria muy lejos.