Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2018. 12:50h.

Intel·lectual de confiança

Rahola pren la paraula en l'acte oficial de la Generalitat a Madrid

Intel·lectual de confiança

La periodista Pilar Rahola ha estat convidada per part de la Generalitat a fer un discurs durant l'acte oficial amb motiu de la Diada celebrat a Madrid. A Rahola la van acompanyar, entre d'altres, els consellers Elsa Artadi i Ester Capella, a més del conseller Miquel Buch.

En el seu discurs, la periodista ha constatat que "els temps a Espanya no són fàcils per als que mostren simpatia per la causa catalana". En aquest sentit ha denunciat que el "nacionalisme espanyol retrògrad de tall imperial ens nega els drets, la memòria i la història de Catalunya".

"Més enllà de la divergència ideològica hi ha el consens democràtic, i aquest és el que creiem molts que s'ha trencat brutalment", ha remarcat, a més de considerar que els polítics presos són "lluitadors per la llibertat, la llibertat de tots".

Rahola s'ha preguntat "en quin moment els demòcrates espanyols van perdre tant el nord?". "No saben fins a quin punt ens sentim orfes de la massa crítica espanyola, del seu progressia, dels seus intel·lectuals, dels seus artistes, capaços de defensar qualsevol pres polític del món menys als catalans", ha lamentat.

"Hi ha un abisme entre combatre l'independentisme català i fer-ho destruint la democràcia espanyola. I això s'ha fet amb el suport de les forces progressistes", ha criticat. Rahola ha deixat clar finalment que "no renunciarem al nostre dret a l'autodeteminació, encara que poguéssim no ens pertany, pertany al nostre poble".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#30 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/09/2018 - 18:46

Ala madrilenys els hi ha tocat LA GROSSA...hahahahahahahahahaha

#30.1 Risitas, Barcelona, 15/09/2018 - 19:29

jajajajajajajajajajajajaja.... .jujujuii

#29 Montse, Barcelona, 15/09/2018 - 18:20

Que diferencia a Pilar Rahola es Rosa Maria Sardá, toda una señora. Ha abandonado el Patronat del Lliure por su disconformidad con el acoso y derribo a Lluis Pascual. Al respecto muy recomendable su artículo: https://www.elperiodico.com/es/opinion/20180909/la-conjura-de-los-mediocres-articulo-rosa-maria-sarda-dimision-lluis-pasqual-7026042

#28 Montse, Barcelona, 15/09/2018 - 18:02

Desde los 80 para acá han desaparecido del panorama político muchos nombres y la mayoria de los que ni me acuerdo, pero la Rahola sigue incombustible, metiendo ruido y figurando como "estrella" a nivel mediático y ¿político? ¿Podrá algún día soportar ser ignorada, o peor, olvidada?

#27 Bé negre, Vila de Gràcia, 15/09/2018 - 12:14

intel.lectuqué????...

#26 Kropotkin, Vic, 15/09/2018 - 11:24

El mundo mira a Cataluña. Tenemos dos intelectuales de la talla de Rahola y Kolau. Somos la admiracion del mundo mundial... Jua, jua, jua,...