Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2018. 13:04h.

Intel·lectuals a sou

Ferran Requejo substitueix Pi-Sunyer al capdavant de l'Institut d'Estudis d'Autogovern

Intel·lectuals a sou

El catedràtic de ciència política de la UPF Ferran Requejo serà nomenat aquest dilluns director de l'Institut d'Estudis d'Autogovern de la Generalitat. Substituirà en aquest càrrec a Carles Viver i Pi-Sunyer, que va ser destituït a finals fa quasi un any pel govern espanyol just després d'aplicar el 155.

Requejo precisament va col·laborar amb Pi-Sunyer com a membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional que aquest liderava. També va anar a les llistes de Junts per Catalunya per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 21-D.

Aquest institut depèn del departament de la Presidència i ha d'encarregar-se dels estudis per avançar en el marc de l'autogovern, per bé que, en la legislatura passada, va ser un dels espais des dels quals es van liderar les tasques encarregades de preparar el país per a la desconnexió.

Ferran Requejo és doctor en Filosofia, llicenciat en Filosofia, Història i Enginyeria Industrial Superior. Actualment és catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra i va ser membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 01/10/2018 - 13:47

¿Este "intelectual" es "Brutal" o de los otros? jajajajajajaja

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/10/2018 - 13:36

El Prusesismo crea empleo. Defiendelo.

Muchas familias dependen de ti.

#2 OVNI, ELX, 01/10/2018 - 13:19

A Espanya, els intel·lectuals i periodistes espanyolistes treballen de franc per la pàtria. Tot un exemple d'amor desinteressat. Això passa arreu del món menys a Catalunya.

#1 arm, figueres, 01/10/2018 - 13:15

quina vergonya, es creen carrecs que no serveixen per res, per col.locar gent