Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2009. 15:08h.

Intenten cremar una estelada a Montjuïc

El servei d'ordre de l'acte ultradretà de Barcelona ho impedeix

El tradicional acte ultradretà a favor de la Hispanitat a Montjuïc (Barcelona) ha tingut un final inesperat quan membres del servei d'ordre han impedit cremar una estelada a uns dels assistents. En acabar els parlaments, un grup ha intentat cremar una bandera independentista, però membres del servei d'ordre els hi han cridat aleshores l'atenció. Els joves han desistit aleshores de fer-ho, però e-notícies no pot assegurar que no ho hagin fet posteriorment en un altre indret.

En comparació amb altes anys, l'acte no ha tingut cap incident rellevant. L'any passat que es van acabar cremant fotos del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira. La mateixa organització ha demanat pels altaveus no fer cap mena d'acte que pugui ser considerat una "provocació" i, durant els discursos, només hi ha hagut una al·lusió a la recent consulta sobiranista d'Arenys de Munt (Maresmete) tot i que la Falange va convocar una manifestació de protesta.

L'acte ha aplegat unes 400 persones -alguns d'estètica skin- que han escoltat l'himne espanyol i han fet un acte simbòlic de jurament de la bandera. També han escoltat els parlaments dels oradors amb el contingut habitual sobre la disgregació d'Espanya, la crisi econòmica i en contra de la immigració.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Pepe, Valencia, 16/01/2013 - 22:01

que jefes jajaja que grandes VIVA ESPAÑA

#32 Albert, Corbera, 19/08/2010 - 11:54

No es que no els deixin cremar-la, si us fixeu al vídeo el i diu que es tapin la cara, i com diuen que no, els i diu que la cremin mes lluny, xD

#31 Joan, Tarragona, 13/10/2009 - 17:38

400 persones jajajajajajajajajaja és ridícul...la propera vegada que ho facin a l'escala de veïns d'algun desl assistents. Quina pena de gent

#30 Albert, bcn, 13/10/2009 - 14:45

Diríem llavors que entre els feixistes catalans i els espanyols hi ha una diferència, i és que els catalans saben encendre un foc.

#29 Fran, Llinars, 13/10/2009 - 14:02

Papuchi diria raro,raro,raro...q allo q fan els feixistes catalans no o vegim igual quan o fan els feixistes espanyols.Extranya democracia la dl pancatalanisme.A sobre ara voleu tener l´exclusiva dl feixisme,aixo es masa.