Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2014. 12:06h.

Interior acusa Colom d'oferir el "paradis a la terra" als musulmans

"Si donen suport a la independència de Catalunya"

Interior acusa Colom d'oferir el "paradis a la terra" als musulmans

Jorge Fernández

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, en una entrevista a la Ser, ha afirmat que la fundació Nous Catalans, dirigida per Àngel Colom “té com a missió prometre el paradís a la terra” als musulmans “si donen suport a la independència de Catalunya".

El ministre ha confirmat l'informe policial sobre aquest intent de captar el vot dels musulmans a favor de la independència és "absolutament cert". "Aquesta fundació existeix i sabem de les seves activitats", ha assegurat Fernández Díaz.

A la pregunta de si tem que es generi un problema d'ordre públic a Catalunya en relació amb la consulta sobiranista, Fernández Díaz ha contestat que en un context així, "els sentiments esdevenen emocions no controlades, en passions, i quan les passions es desborden poden donar lloc a conflictes de tota mena".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#36 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 24/09/2014 - 01:33

I a on hi ha el problema?. Si Àngel Colom recluta musulmans és per assolir la independència. Quina millor manera d´integrar els de fora que lluitar per la llibertat del país que s´han fet seu?. Vostè hauria d´aprendre exemple d´en Colom i dels musulmans integrats!.

#35 Oriol2, BCN, 24/09/2014 - 01:17

(És clar que potser la cosa va per una altra via, i hem d'entendre que el Mas realment pretén oferir 72 noies verges a tots els qui votem pel sí a la independència. Passa que amb el vot masculí no n'hi haurà prou, i caldrà veure què podem oferir a les dones. No sé si 72 nois verges colarien...)

#34 Oriol2, BCN, 24/09/2014 - 01:16

L'independentisme fa propaganda per on pot... igual que tothom. Però el vocabulari que ha fet servir el Fernández Díaz (això del "paradís") està enverinat, i ho sap perfectament: vol establir un ridícul lligam entre independentisme i islamisme.

#33 hale, bcn, 23/09/2014 - 20:37

fernadez díaz es miembro de la secta del OPUS DEI, acusada de no pocos abusos a indefensos.

haría bien en perseguir los delitos gravísimos de su amado clero. sobre eso hace la vista gorda.

#32 Marc, Mataro, 23/09/2014 - 20:19

Unió promou una declaració ?en defensa dels cristians al món?