Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2017. 12:53h.

Interior admet un avís sobre les Rambles, però al·lega que no tenia "credibilitat”

Forn al·lega que “el Govern de l’Estat tampoc no li va donar cap veracitat”

Interior admet un avís sobre les Rambles, però al·lega que no tenia "credibilitat”

El conseller d’Interior, Joaquim Forn, en roda de premsa, ha afirmat que “neguem que els Mossos tinguin relació amb la CIA, les relacions internacionals són a través de l’Estat”. “El document és un muntatge que el mateix director del diari reconeix que ha estat fabricat, és un fet molt i molt greu”, ha afegit.

Forn ha recordat que “els Mossos reben desenes d’avisos des de diferents fronts”, i ha reconegut que “l’avís és rep per altres fonts però té molt baixa credibilitat, el Govern ho comunica a l’Estat que no donen credibilitat a l’amenaça”. També ha remarcat que fruit d’aquest avís “s’amplia la seguretat a les Rambles”.

El conseller ha retret a El Periódico la “tasca irresponsable d’informació”, però ha assegurat que “la hipòtesi que es podria haver evitat l’atemptat és falsa”. “El Govern de l’Estat tampoc no va donar cap veracitat a l’avís sobre un possible atemptat”, ha insistit.

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#65 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , ARA RESULTA SI TENIA CREDIBILITAT EL AVIS ERA VERITAT . LLASTIMA NO SE LI FES CAS ABANS , 02/09/2017 - 03:20

EL NOU CONSELLER Poden Dir COMENÇA MOLT MALAMENT Dien MENTIRES i asobre se li descubreixen de seguida MENTIR NO ES FA ES PECAT ¿ RESULTA EL NOSTRA GOVERN CATALÀ SI TE POR ? Te POR A DIR LA VERITAT Desde un primer Moment ¿ Per què els costa tambe dir LA CULPA ES DELS TERRORISTAS ISLAMISTAS ? Per que els costa Reconeixar Aixo

#64 Calígula, Girona, 01/09/2017 - 18:49

Querrá decir que usted no lo creyó, porque la realidad es que ha sucedido y por lo tanto la amenaza era real.
Debería dimitir en pleno toda la plana mayor de la seguridad en Catalunya por ineptos.

#63 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 01/09/2017 - 13:09

"Europa hauria d’evitar la paradoxa que implica que països que han aconseguit la independència amb processos violents estiguin plenament inserits en la comunitat internacional, mentre que Catalunya, que vol exercir el dret d’autodeterminació de manera pacífica i democràtica, està sent menystinguda i bloquejada en termes polítics i legals”

#63.1 El problema real, Baviera d'Avall, 01/09/2017 - 18:53

Ni paradoxes ni òsties. No és Catalunya que vol fer aixó, sou els de sempre que per cert cada cop sou menys nombrosos.

#62 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 01/09/2017 - 12:50

Un informe de quatre professors d'universitats europees i americanes instat pel Departament d'Exteriors afirma que el referèndum de l'1-O és "legítim" i que la llei que el regula s'adequa a l'estàndard internacional.
Des de 1991 s'han fet 57 referèndum per part d'entitats subestatals, la meitat d'ells sense acord amb l'estat matriu.

#61 Alejandro, Barcelona, 01/09/2017 - 11:59

Pues vuestra sagacidad para decidir que "no revestía credibilidad" ha costado 16 vidas, de momento. ¡¡Pedazo de cazurro!!