Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2009. 15:18h.

Interior deixa zones de Catalunya sense rutes alternatives

El Tour de França limitarà la mobilitat dels catalans dijous i divendres

Interior deixa zones de Catalunya sense rutes alternatives

No hi hauran alternatives al Tour

El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, ha reconegut, en declaracions a Catalunya Ràdio, que no hi hauran rutes alternatives  entre dijous i divendres en alguns dels trams afectats per l'arribada del Tour de França a Catalunya. Moya ha recomanat evitar els desplaçaments durant les hores que durin els talls i adequar l'activitat prevista al pas de la caravana.

El Servei Català del Trànsit ha concretat que algunes de les alternatives als trams afectats per la cursa seran de pagament, com la C-32 o l'AP-7, i que no s'ha arribat a un pacte amb l'organització del Tour perquè assumeixi el cost d'aixecar barreres als peatges.

El director del SCT, Josep Pérez Moya, també ha advertit que les grues de tots els municipis netejaran de cotxes les vies per on passi la cursa, però que els ajuntaments no cobraran als conductors afectats.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pere, BARCELONA, 08/07/2009 - 20:18

Res, el millor que espodria fer demà i divendres és declarar festa. A la meva feina ja hem decidit que davant la impossibilitat d'arribar o marxar de les instal·lacions, ens quedarem a casa i farem el que podrem amb les avaries que tinguem.

#2 joan, barcelona, 08/07/2009 - 18:17

una petita mostra mes de la incompetecia de saura i els seus.

#1 Joan, Reus, 08/07/2009 - 16:39

No seria més fàcil fer passar el Tour per l'autopista? que no hi ha cotxe aparcats i no caldria posar-hi valles.