Política · 17 de Desembre de 2008. 20:29h.

Interior encara nega que hi hagi cap instrucció

El Departament "desmenteix rotundament que hagi donat mai una instrucció política"

Interior encara nega que hi hagi cap instrucció

Joan Saura i Joan Boada

El Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació ha emès un comunicat en el "desmenteix rotundament que el departament hagi donat mai una instrucció política sobre l’assistència a l’acte institucional de balanç de dos anys de govern del passat dia 11 de desembre".

"Com és habitual en els actes institucionals que organitza el departament, els serveis de Protocol van fer arribar invitacions per a l’acte als alts càrrecs del govern i als diputats del Parlament i representants de diferents àmbits de la societat civil catalana. Com també es fa habitualment amb actes de tot tipus, alguns comandaments del cos dels Mossos d’Esquadra van decidir reenviar el mail amb la invitació a qui van considerar convenient. En cap cas, el departament d’Interior va distribuir cap mena d’ordre o instrucció política a cap comandament del cos dels Mossos d’Esquadra en relació a l’acte del dia 11 de desembre", s'afegeix.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 mirlo, Balaguer, 17/12/2008 - 23:00

Saura, ni Franco lo hacia mejor.

#3 Joan, Londres, 17/12/2008 - 21:46

Mentiders!. Ja n´estem tips de tan "eco-comunisme". Només que maneu una mica ( i sou 2) procureu que el ciutadà pateixi el vostre poder.Que si l´aigua, que si el 4t. cinturó, que la MAT, que si Bracons, que si a 80 o 40 per hora, que si els ocellots.

#2 L'OS DFEL PIRINEU, EL CEL, 17/12/2008 - 21:22

Es que ara ja no saben ni navegar poer internet. LV en la seva edició digital publica el mail. Pinocho es la maquina de la veritat al costat de ZP, Saura, Boada. . . . . . . . . i resta d'ecopijos. Curiós, molt curiós això de les mentides d'ICV.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 17/12/2008 - 20:42

Ya se ve en la foto. Saura y Boada tienen pelotas como para afirmar con la mayor
tranquilidad que no hubo órdenes como afirmaba La Vanguardia.
Poco después el diario reproduce el texto
del documento en que se ordenaba la asistencia de mandos.