Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2020. 09:56h.

Interior expedienta mossos per penjar llaços grocs

Per atemptar contra "la dignitat i la imatge del cos"

Interior expedienta mossos per penjar llaços grocs

El Departament d'Interior ha començat a expedientar agents dels Mossos d'Esquadra per penjar llaços grocs. Així ho ha denunciat la plataforma Mossos per la Democràcia en un comunicat publicat al seu compte de Twitter i que han compartit altres col·lectius sobiranistes del cos com Mossos per la República i l'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes d'Interior.

Aquest col·lectiu exposa que "s'està expedientant i sancionant a agents per haver penjat llaços grocs". "S'està perseguint a persones, que, com a ciutadans, en els seus moments de gaudi personal, opten per dir: Ja n'hi ha prou d'injusticia! i la denuncien".

Mossos per la Democràcia assenyala que "l'argumentació reglada com a conductes que atemptin contra la dignitat i la imatge del cos és un mal pròleg dels expedients i sancions obertes considerant que vivim en una societat multimèdia".

"Què és el que atempta contra la imatge del cos? Una piulada? Un llaç groc, que és imatge de llibertat" es pregunta la plataforma, que insta el Govern i el president de la Generalitat a donar resposta de "les contradiccions que emergeixen del conseller Miquel Buch i de la prefectura del cos".

Finalment, lamenta que es denunciï que la causa contra Torra "és un atac a la llibertat d'expressió" i, en canvi, "la llibertat d'expressió defensada no s'aplica a les directrius polítiques del Departament d'Interior".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#16 Montserrat, Barcelona, 10/02/2020 - 11:07

Segurament aquest acte es per quedar bé i fer veure que han canviat precisament ara que tenen al Drapaire asentat a la banqueta dels acusats per la seva despotica i miserable actuació durant el 2017 apadrinants als colpistes. Ara que aquest element està a les vigilies d'entrar a presó, ara fan la comediota de dir que "expedienten" als insurrectes

#15 botifler1914, wATERPUS, 10/02/2020 - 09:57

No me puedo creer que haya mossos tan partidistas, yo que lo tenía por un cuerpo modélico.

#14 Luisnomeacuerdo , Cuenca, 10/02/2020 - 00:14

Ahora el bocachanclas se va a quedar sin fuerzas leales para implementar el mandato del 12 de octubre y montar su repugblica, todo en orden en la comunidad Autónoma de Cataluña pese a los fexistes independestistes.

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/02/2020 - 22:48

Capitul 1 del Manual del Patriota Que Mai Recula: Cuando los delirios de tus compinches empiecen a desprender fragancia de trena haz caso al anemometro i reza

#12 Quimet lo tronat, Arbucies, 09/02/2020 - 21:35

Mossos la millor policía del mon, un ejemplo para el mundo. De día defienden la ley. de noche cada uno en su ilimitada y superlegima libertad de expresión y manifestación.... vulneran normas cívicas.