Publicitat
Política · 1 de Juny de 2016. 09:46h.

Interior nega "instruccions polítiques" als Mossos

Jordi Jané dóna "suport" a la policia catalana per l'actuació de Gràcia

Interior nega "instruccions polítiques" als Mossos

Jordi Jané

El conseller de l’Interior, Jordi Jané, ha negat que hi hagi instruccions als Mossos d’Esquadra perquè no facin detencions durant els aldarulls de Gràcia, que coincideixen amb la negociació amb la CUP per aprovar els Pressupostos.

Jané en declaracions a Els matins de TV3 ha dit que “no puc admetre que es digui que hi ha instruccions polítiques per dir al cos que no faci detencions" i ha afegit que “s’han fet identificacions i alguns dels identificats tenen antecedents”.

El titular d’Interior ha defensat que ”som una policia democràtica que s'ha de qüestionar i controlar sempre” i ha reclamat “un punt de confiança”. "No hi ha crisi de confiança en el cos dels Mossos. Hem donat suport a l'actuació de Gràcia”, ha afegit.

Jordi Jané ha denunciat que “a Gràcia es van disparar pistoles d'aigua amb lleixiu” contra els agents de la policia catalana. “Gràcia no és un tema policial”, ha reblat. 

"No hi ha crisi de confiança en el cos dels Mossos -ha dit-. Hem donat suport a l'actuació de Gràcia" i ha criticat que “una minoria violenta domini sobre les persones que es manifesten legítimament”.

Finalment, ha explicat que “el desallotjament es va fer per ordre judicial i es va acordar que fos dilluns i un cop els nens eren a l'escola”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Rogelia, Barcelona, 01/06/2016 - 21:37

Estic segur que aquest personatge no ha donat cap instruccio política als Mossos. El problema és que ni instruccions polítiques, ni no-polítiques...

#12 dirdan, bcn, 01/06/2016 - 13:54

Entonces la orden es del Gran Comisario Trapero?. Los dos sobráis, porque si vivimos en can picha, para que pagamos vuestros super sueldos.

#11 beautiful conseller, Amposta, 01/06/2016 - 12:00

noooooo que vaaaaa !!!! jua,jua,jua,jua... aquest paio es pensa que som tontos.

#10 VallesAna, Vallès precalifal, 01/06/2016 - 11:31

i jo em pregunto: perquè aquesta santa mania dels pijokupes de viure al rovell de l'ou?.. amb el munt de poblets i masies abandonades q hi ha a lo largo y ancho de la nostra bonica Espanya?..

#9 botifler1914, cAN gANGA, 01/06/2016 - 11:11

s?han fet identificacions i alguns dels identificats tenen antecedents

Unos héroes oiga, identifican y todo!!!!