Publicitat
Política · 16 de Gener de 2012. 21:38h.

Interior nega que hagi adjudicat el nou uniforme dels Mossos

Albert Batalla, diputat de CiU, afirma que és "una calúmnia" que hagin vinculat l'empresa del seu germà amb la nova vestimenta

Interior nega que hagi adjudicat el nou uniforme dels Mossos

Imatge del nou uniforme dels Mossos

El Departament d'Interior ha negat que hagi adjudicat la confecció del nou uniforme dels Mossos a l'empresa Tèxtil Sau, vinculada al germà del diputat de CiU Albert Batalla, que, en efecte, també ho ha desmentit al Twitter i ha considerat que "és una falsedat i una calúmnia feta només per fer mal".

Fonts d'Interior han explicat a e-notícies que "s'estan fent proves, mirant models, només s'està estudiant el nou uniforme dels Mossos. Hi ha empreses que han fet propostes però no hi ha cap concurs ni cap adjudicació". "El canvi està previst per al 2013, però no es farà si no millora la situació econòmica", han afegit.

Un simpatitzant del sindicat SAP-UGT, el mateix que ha promogut el boicot al català, ha penjat al mur del Facebook que "l’empresa encarregada de la confecció de la nova uniformitat que hauran de dur els Mossos d’Esquadra a partir d’aquest any 2012 és Tèxtil Seu SA".

"Els Mossos no canvien el seu uniforme des de l’any 1983, i ara justament en plena crisi i quan sembla que això no pugui anar pitjor del que està anant es decideix fer aquest canvi que vés a saber tu els milions d’euros que costarà a la Generalitat.  Doncs bé, dona la casualitat que l’administrador principal de Tèxtil Seu SA i el molt honorable Albert Batalla Siscart són germans", afegeix.

La informació ha corregut ràpidament a través de les xarxes socials durant aquest cap de setmana, però la veritat és que el Departament d'Interior encara no ha convocat ni tan sols el concurs corresponent.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 mmax, rreus, 04/03/2012 - 00:58

I si no ya cap concurs pq mosso de transit ja porten uniforme nou???algu la fabricat

#8 Raimon, Sitges, 17/01/2012 - 14:45

Doncs quin nyap de camisa. Fiquen una senyera al coll com si fos la samarreta del Barça i després confonen el signe gràfic de l'accent tancat (´) amb el de l'apòstrof (').

#7 JJ, BCN, 17/01/2012 - 13:18

Quan surt gent defensant els politics, ho entenc si ets un d'ells o "suques" gracies a ells. Si no, es absolutament esperpentic.
Es com un pages medieval sortint en defensa del senyor feudal. Ja ho diu la dita que el millor esclau es aquell que es pensa que es lliure.

#6 deslegitimats mentre no dimiteixin, bcn UE, 17/01/2012 - 11:29

Des que els representants sindicals dels Mossos han manifestat compartir la repressió feixista amb el dictador Franco,a mi els Mossos me la bufen.Ningú ha dimitit per dir "anem contra la llengua".Textualment.

#5 sants, sants, 17/01/2012 - 11:13

Que és deixin de "vestidets", el que esperem els ciutadans de Catalunya és que el Sr. Puig digui alguna cosa després de que s'ocupin comisaries, i es menysprei la meva llengua. Jo no vaig votar IC, Saura era un inepte, però Puig els supera.