Publicitat
Política · 12 de Gener de 2009. 17:12h.

Interior no aclareix si eren mossos

Interior amaga qui va neutralitzar l'encaputxat amb la pistola

Interior no aclareix si eren mossos

Moment en que retiren la pistola de l'encaputxat

El departament d'Interior no ha aclarit si les dues persones que van neutralitzar la persona que duia una pistola a la manifestació del dissabte dia 10 a Barcelona eren mossos d'esquadra. Fonts del departament no han volgut confirmar si les persones que van aconseguir treure l'arma a l'encaputxat eren membres de la policia catalana. "No direm res més", ha estat la resposta d'Interior a la pregunta concreta d'e-notícies sobre si "si els dos que van parlar amb el de la pistola eren mossos o no". E-notícies va veure sobre el terreny que van ser dues persones amb l'armilla reflectant dels membres de la pròpia seguretat de la manifestació els que van convèncer el jove que no exhibís més l'arma.

El depatament d'Interior ha indicat que "des del primer moment es va poder comprovar que era una pistola de joquguina (ni tan sols era una bona rèplica que pogués portar a confusió). Per tant l'actuació policial no va anar més enllà. És rotundament fals que no es tingués coneixement de la presència d'aquest objecte. És fals que no es sabés que es tractava d'una pistola de mentida".

Al voltant de les declaracions de Pilar Rahola, qui ha dit que Rafel Olmos, director general de la Policia, no tenia coneixement de l'exhibició d'una pistola a la manifestació, el departament d'Interior ha afegit que "no comentem opinions emeses a tertúlies. No comentem procediments ni protocols de seguretat" i que la policia va comprovar que la pistola era de mentida.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 PPitus, Arrahona, 13/01/2009 - 12:56

XOAAANNN; te vuelvo a preguntar. Vas a reaccionar o es que ya te esta bien asi?
Empiezo a pensar en que no es que seas un inepto sino que lo haces a proposito.

#6 Silvia, Vilanova, 13/01/2009 - 10:28

I com sempre l'inutil d'en Saura no en te ni puta idea del que passa al carrer. I tampoc puta idea de lo que ha de fer. I siusplau no em censureu el comentari que n'estic fins els ous del saura

#5 Tate, Can pixa, 13/01/2009 - 09:47

Vaig veure la fotografia a la Vanguardia i, sincerament, la pistola fot tota la pinta de ser de veritat. Per molt meyns s'han endegat investigacions i actuacions de la policia. Que passa en aquest cas? No es pot negar que l'assumpte és molt greu.

#4 bernat, Sant Cugat, 13/01/2009 - 01:07

Us puc assegurar que no eren mossos. estava a davant i No eren mossos. ni de paisà ni res. Van fer-li amagar la pistola i prou. Igual que van fer altres coses!

Si haguéssin estat mossos, se l'haguessin endut, i va seguir la resta de la manifestació,

#3 Tià, Paisos Catalans, 13/01/2009 - 00:19

És normal,encara fotaran a algún Mosso a la presó,per justificarse;o bé diuen que era de plastic.Una colla de acollonits o de traidors.