Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2018. 15:15h.

Interior premia el guardaespatlles de Puigdemont

Buch el nomena assessor en matèria de sistemes de seguretat

Interior premia el guardaespatlles de Puigdemont

La Conselleria d'Interior ha nomenat com a assessor en matèria de sistemes de seguretat al mosso d'esquadra Lluís Escolà, que va estar a Bèlgica amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i que li va fer de guardaespatlles. El nomenament s'ha fet públic aquest divendres, al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

Segons la resolució, del 25 de juliol, Buch nomena a aquest agent com a personal eventual del Departament d'Interior, que ha d'assessorar l'conseller en la implantació i el disseny de sistemes de seguretat corporatius, i en matèria de prospectiva i explotació d'informació per a la presa de decisions. Altres de les seves funcions seran definir estratègies corporatives de seguretat, i assessorar en matèria de cooperació multilateral i de coordinació institucional en sistemes de seguretat.

Escolà va estar realitzant tasques de seguretat amb Puigdemont a Brussel·les quan va marxar després de la proclamació de la independència el 27 d'octubre de 2017. Al febrer, la direcció dels Mossos d'Esquadra va expedientar i va retirar del servei d'escorta al sergent, que va estar amb Puigdemont uns tres mesos al·legant que estava de vacances.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#25 Sergi , Barcelona, 28/07/2018 - 14:49

Lo de siempre, lo importante es seguir mamando de la mamella publica, ellos con nuestro dinero van nombrando "asesores" a sus amiguetes.

#23 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/07/2018 - 22:52

¿Y a quién le extraña todo esto? Los golpistas se premian entre ellos. ¿Alguien esperaba o espera algo distinto?

#22 Capit@n España, The broquil is over, 27/07/2018 - 21:53

Hasta ahora no me había enterado que en la puerta de cada discoteca hay uno de estos "assessors en matèria de sistemes de seguretat". Lo que evoluciona el lenguaje.

#20 OVNI, ELX, 27/07/2018 - 20:21

Els policies que van atonyinar sense miraments els votants catalans l'1-O van gaudir d'estades en certs hotels en agraïment del "a por ellos". Per cert, aquests "regals" els poden acceptar funcionaris sense cometre un delicte?

#18 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 27/07/2018 - 18:46

Tots els premis institucionals de la Gene estàn tan devaluats com la creu de Sant Jordi, només pels que juran fidelitat al "caudillo".
Va fer bé la Rosa Maria Sardà en tornar la seva. I segur que se li va trencar el cor en fer-ho, pero hi ha encara vells lluitadors amb principis i sense por a dir el que pensan, com ella i com el Serrat.