Política · 12 d'Abril de 2012. 18:32h.

Interior recol·loca l'excap dels Mossos de funcionari

De "facultatiu de l’escala de suport del cos de Mossos, seguretat viària"

Interior recol·loca l'excap dels Mossos de funcionari

Olmos, al costat de Saura, en una imatge d'arxiu

Rafael Olmos, exdirector general de la Policia amb el tripartit, ha estat nomenat "funcionari de la categoria de facultatiu/iva de l’escala de suport del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, seguretat viària".

El nomenament, segons es publica al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), ha estat a "proposta formulada pel tribunal qualificador de la convocatòria de concurs oposició, pel torn lliure". Així mateix, tal i com s'especifica, "el director general de la Policia destinarà de manera provisional la persona nomenada a un lloc de treball vacant".

Precisament, Interior va aturar, l'octubre del 2011, una oposició a una plaça de tècnic en seguretat viària a la qual optava Olmos, perquè l'Oficina Antifrau va decidir investigar si s'havien produït irregularitats en el procés de selecció. Finalment aquesta és la plaça que se li ha concedit.

Olmos va ser director general de la Policia de la Generalitat amb el tripartit fins a les darreries de març del 2009, mes en el qual va ser cessat com a conseqüència de les carregues policials a la manifestació dels estudiants d'aquell mateix mes. Després, li van oferir donar classes a l'Escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès.

L'aleshores conseller d'Interior, Joan Saura, però, el va repescar al maig del 2009 com a "assessor del conseller en projectes transversals", tasca per la qual cobrava un complement de gairebé 41.000 euros anuals. El càrrec era d'eventual, per la qual cosa estava vinculat a la continuïtat del titular del Departament. Tot i l'arribada de CiU al Govern, el nou conseller, Felip Puig, va ratificar-lo com assessor, tal i com es va fer públic al gener del 2011. Però deu mesos més tard, al novembre, el va cessar.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Indignat, Berga, 13/04/2012 - 13:53

No et falta raó, prou!!!

#7 Taqui, Girona, 13/04/2012 - 13:49

Ya está bien de tanta corrupción en la política y el poder!!!

Que se cree una Unidad Anti-corrupción en los Mossos para detener a estos delincuentes y meterlos en la cárcel, que es el lugar que les corresponde en esta sociedad, YA!!!

#7.1 Jaumet, BCNY, 13/04/2012 - 15:28

Una unitat dels mossos per a evitar que els caps dels mossos es coloquin uns a altres? XD... Santa Inocència... La següent pot ser una comissió per a evitar aldarulls enlloc de probocar-los... XD

#6 Taqui, Girona, 13/04/2012 - 13:47

Estuvo de "asesor... del consejero...", con 41.000 euros anuales de complemento. MADRE MÍA!!!

Ya empiezo a estar un poquito hasta los huevos de tanto cargo "digital" que cobra millonadas mientras a los mortales no hacen más que recortarnos.

#5 JR, Tàrrega, 13/04/2012 - 12:33

Sens dubte el pitjor director que hem tingut, l'ombra però del Delort, aquest aplica el que l'altre li diu. Aquest és el premi a anys de tragar i tragar...

Té molta informació i pot fer mal al Govern

UNA VERGONYA!!!

#4 schumacher, Barcelona, 13/04/2012 - 11:32

Porque se recoloca a este tipejo? mientras se recorta todo lo posible y mas a los funcionarios, se recoloca a gente con unos cargos y unos sueldos dificiles de justificar y se quedan tan anchos. Sr Puig se le empieza a ver el plumero, el Sr. Olmos tiene que estar calladito?