Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2008. 14:19h.

Interior troba "natural" que els Mossos vagin a conferències

Un alt càrrec no veu "res de reprovable" i diu que "passa, ha passat i continuarà passant"

Interior troba "natural" que els Mossos vagin a conferències

Joan Delort, rodejat de periodistes al Parlament

El secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, ha estat l'alt càrrec que ha donat la cara després que transcendís que el Departament d'Interior donés instruccions a comandaments dels Mossos d'Esquadra per assistir a la conferència del conseller Joan Saura el passat dia 11. Saura, malgrat que hi havia pel al Parlament, ha evitat comparèixer davant la premsa.

Delort ha al·legat que aquestes coses "passa, ha passat i continuarà passant" i ha negat que "hi hagi cap instrucció directiva", però sí que hi va haver-hi "una instrucció per part d'un responsable". "És discutible, però ja ho analitzarem internament", ha insistit alhora que ha remarcat que era una conferència "de caràcter institucional"

El secretari de Seguretat Pública ha volgut exculpar expressament Joan Saura perquè "de mi en amunt no ho coneixia ningú" i "de mi en avall tampoc el director general de la Policia tampoc" en referència a Rafael Olmos. Joan Delort ha insistit que l'assistència de comandaments a aquesta mena d'actes "és natural" i que "no hi veig res de reprovable".

La compareixença, de més de cinc minuts, no ha estat exenta de tibantor. "Sempre s'han assistit a actes", ha reiterat l'alt càrrec d'Interior. "Però és normal que assisteixin una vintena de mossos?", ha replicat e-notícies . "De vegades més", ha contestat Delort. "Em pot dir el dia i el lloc?". Si vol després li passo la llista".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Imma (emprenyadissima dels P.... IC), IGD, 17/12/2008 - 22:43

A Keiha, Els perdedors ja no haurien d'estar al govern.HO HAS ENTES? PERDEDORS,SI PERDEDORS. Ademes son una colla d'inutils i aixo fa fastic. Ens estan portant a la Rusia d'Estalin. Potser algun dia hauras de parar el coba per ells. A veure com et sent

#7 josep, gracia, 17/12/2008 - 22:34

Tenim tantes ganes de que deixeu el càrrec! o per dir-ho mes clar: que foteu el camp, per mentiders i lladres

#6 F.M., Lleida, 17/12/2008 - 21:37

Keiha,
No ens fa ràbia. Ens fa fàstic el baix que em caigut a Catalunya. Tu, d'on cobres?

#5 Keyha, Barcelona, 17/12/2008 - 19:06

A veure, això d'assistir a les conferències és un tema que sempre s'ha desenvolupat la mateixa forma. Sembla mentida la mala llet que tenen alguns amb iniciativa. Tanta ràbia us fa que governi?

#4 un mosso, BCN, 17/12/2008 - 15:48

Ens van enviar una circular "recomanant" l'asistencia... sino de que aniriem a veure un paio que ens puteja?