Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2020. 09:16h.

Interior vol rebaixar les agressions a mossos a lesions

Sàmper proposa eliminar “els delictes d’atemptat i desobediència”

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha manifestat que “feia molt mal a l’ètica i la moralitat veure que hi havien acusacions per part dels lletrats de la Generalitat superiors a les peticions de Fiscalia. I això ha passat, i té molt poca coherència”.

“Això ens preocupa a uns grups parlamentaris perquè està tot encaminat en les protestes del món independentista. Però el mateix cas ens podrà venir d’aquí uns mesos o d’un any en relació a les protestes que ara s’estan produint de l’extrema dreta”, ha afegit.

El conseller ha demanat “que quedi molt clar que el mateix criteri que ara estem treballant també es podrà aplicar respecte a perjudicats en manifestacions en la qual grups violents en cap cas independentistes, del món del FC Barcelona, dels Boixos Nois, dels Casuals, de l’extrema dreta, els hi passarà exactament el mateix. Que en el decurs d’una manifestació s’enfrontaran a un mosso d’esquadra, el mosso estarà lesionat i d’aquí dos anys tindrem judici. Les coses i les decisions no només van en un entorn sinó que aniran a tots els entorns”

“Intentarem descarregar de la càrrega punitiva els delictes d’atemptat i desobediència pels quals ja vetlla el ministeri fiscal. I reduint-ho només al delicte de lesions, perquè estem obligats ens agradi o no legalment, i si es pot, fins i tot, portant-ho al terreny del que normalment es pretén amb una acusació per lesions”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 gurguri, Barcelona , 14/11/2020 - 18:36

Tengo una explicación si este Conseller que ha visto la violencia que emplean delincuentes e independentistas con nuestra policia, debe ser que es un CDR o un simpatizante de ellos.

#5 Otto Von Kagarren, Berchtesgaden, 13/11/2020 - 15:15

"Walküre.Walküre.Walküre."

#4 José Quinta, LH, Barcelona, Espanya, 13/11/2020 - 14:10

Ètica, Modalidad? Que un gobierno lazi hable en estos términos causa risa.

#3 Carme, Cornellà, 13/11/2020 - 11:21

A diferencia del porter de discoteca que lluia la seva ignorància amb les minimes opinions i dificultat per expressar-se, aquest te la pretensió de fer-se notar comentçant amb la reincorporació d'aquell que els va protegir en l'intent de rebelió frustrat de fa tres anys. Ara tocarà que els soldadets del cos apliquin la "llibertat d'expresio"

#2 Mabus, Barcelona is not pruses, 13/11/2020 - 10:29

Protestes de l'extrema dreta?

Deixi de manipular goebbelianament Sr. Sàmper.

El càrrec li queda molt gran, anem de mal en pitjor.