Publicitat

PSOE i Podemos encara no han tancat l'acord

Investidura remota

Pablo Iglesias

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha avisat el president en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez que “mai” serà investit si no pacta un govern de coalició amb la formació violeta. “Nosaltres som una força política modesta, som una força política jove, però no ens deixarem trepitjar ni humiliar per ningú”, ha afirmat en el seu últim torn de rèplica en la primera sessió del debat d'investidura.

“Permetin-me que els hi faci un advertiment: si vostès, per l'entossudiment de no fer un Govern de coalició amb nosaltres, proporcional als vots obtinguts, temo que vostè no serà president d'Espanya mai”, ha avisat Iglesias. El líder de Podem ha reiterat que “estem disposats a fer un govern de coalició amb vostès en la proporcions que ens han donat els vots”.

Pablo Iglesias ha demanat al candidat a la reelecció “respecte i reciprocitat”. “Si no és així, vostè té una alternativa: convenci el PP de fer un acord de gran coalción amb ells, amb Ciutadans o amb Vox”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, BArcelona, 23/07/2019 - 09:47

Menuda mascarada nos están montando estos dos( Sanchez / Iglesias, para terminar apoyándose y con los ministerios en el bolsillo pero, haciendo el paripé de desencuentro, de tira y afloja, para despistar al personal.

#2 rosa, Barcelona, 22/07/2019 - 21:27

Quina falera aquest noi, clar ha de pagar un xalet molt costos. se'l veu desesperat!!!!

#1 Cris, Barcelona , 22/07/2019 - 21:27

Mucho enfado, pero seguro que en la segunda ronda lo apoyan. Estos y Sánchez, no vuelven a elecciones, ni locos.