Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2020. 09:46h.

"Irene Montero va treballar un any en una botiga d'electrodomèstics"

Luis Ventoso, periodista: "No tenim gent de categoria a la política"

"Irene Montero va treballar un any en una botiga d'electrodomèstics"

Irene Montero

Luis Ventoso, adjunt a director de l'ABC, considera que un dels problemes de la política espanyola és que "no tenim gent de categoria" en aquesta entrevista per e-notícies.

Ventoso, excorresponsal a Londres, té publicat el llibre “No temblar ni aunque te corten la cabeza” (Ediciones Encuentro) sobre la política britànica, i dilluns passat va publicar un ampli reportatge sobre la caiguda de Margaret Thatcher.

El periodista recorda que "Pedro Sánchez va ser professor d'una universitat molt menor que va treballar una mica a Europa endollat pel PSOE, que Casado va ser secretari d'Aznar, que Inés Arrimadas ha treballat una mica d'advocat, que Rivera va treballar un any o dos a la Caixa, que Pablo Iglesias va ser professor associat i que Irene Montero va treballar un any en una botiga d'electrodomèstics". "Aquest és l'escalafó que tenim", insisteix.

També considera que "van a la política espanyola molts funcionaris que no valoren la llibertat i la iniciativa" perquè no procedeixen del sector privat. Ventoso afegeix un altre problema i és que, segons ell, "sembla ser que un senyor que té cabells blancs no pot estar en política". "Hem expulsat una generació que podia haver contribuït molt més", afegeix.

Respecte Thatcher opina que va caure  "pel desgast de poder" i la polèmica del poll tax -un nou impost que gravava les persones per residència independentment de la seva renda- però també perquè el Partit Conservador va veure que ja no era "cavall guanyador".

"Thatcher -prossegueix- va perdre aquest olfacte per llegir el sentit dels temps, tan important en política" i "es va deïficar, va perdre el fil del carrer". Finalment perquè "va mesurar malament les seves forces dins del seu partit" i va llançar la tovallola abans d'una segona volta en què podia haver perdut.

Luis Ventoso (La Corunya, 1964) és adjunt a director i columnista de l'ABC, a més de responsable de l'ABC Cultural. Ha estat també director de Diario 16 i director adjunt de La Voz de Galícia a més corresponsal de l'ABC a Londres durant tres anys.

 

luisventoso.jpg

 

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#14 Nobleza Komunista SÍ !, Nobleza Clásica NO !, 12/11/2020 - 08:28

que rabia le tienen a la Sra. Markesa los del ABC!

ellos sólo quieren nobleza antigua, monarquías antiguas!

pero los Komunistas también tenemos derecho a nuestra nobleza, a nuestros Markeses de Galapagar, a las Monarkías Komunistas, como en Corea del Norte: de abuelo a padre a hijo, como en Cuba: de hermano a hermano

#13 MARKESES de GALAPAGAR, Galapagar, 11/11/2020 - 19:35

EL SUEÑO KOMUNISTA existe !

kualkiera ke tenga una Tele-24 horas a su servicio (komo nosotros LA SEXTA) y pueda engañar a un rebaño de 3-5 millones de tonticos y forrarse, puede comprarse una mansión con pisci de diseño y 2.400m2 de parcela komo nosotros !

#12 Telamarinera , Vng, 11/11/2020 - 17:23

“Pa espabilaos” el Matrimonio de “café amb llet”.
Sr Rius ahí tiene usted una sugerencia de investigación fácil.

#11 curiós, bcn, 11/11/2020 - 15:39

Potser hi va treballar perquè necessitava pagar-se els estudis. Em sembla que és de Moratalaz, no va tenir la sort de néixer a Pozuelo o a Pedralbes.

#11.1 Sergi Sergio, Barcelona, 11/11/2020 - 16:48

Aaaahhh si, i despres dels estudis a on ha treballat???

#11.2 nada!, nada!, 12/11/2020 - 08:33

pero tú has pisado la universidad?
a la universidad va, literalmente, todo dios, somos el país de la U.E. con más universitarios, antes era Rumanía y en todo el mundo creo que Cuba es el primero (y así nos va)
HAY UNA TITULITIS BESTIAL!
pero luego busca un buen instalador de gas... nada! busca un buen técnico en electrónica... nada!

#10 R., bcn, 11/11/2020 - 15:21

Quin personatge més nefast la sra Thatcher. Ara només queda enterrar el seu llegat, malauradament vigent encara avui al nostre món.