Publicitat
Política · 30 de Gener de 2017. 14:14h.

Isona Passola: "són ganes de buscar tres peus al gat"

“Em sembla ridícul, a més, parlar de plagi en el cas d'un vídeo d'uns premis"

Isona Passola: "són ganes de buscar tres peus al gat"

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, en declaracions a l'Ara, ha explicat que després de veure el curt de Javi Giner, no creu que sigui un plagi. "El curt està molt bé i la idea del porta a porta és la mateixa, però la conclusió és molt diferent –opina–. Són ganes de buscar tres peus al gat. Si comparéssim les gales, sempre sortirien coses. Com deia Pere Calders, les idees són com els núvols, circulen per l'aire i cadascú les fa servir a la seva manera".

Passola ha sortit en defensa de Pau Escribano, un dels guionistes de la sala. "Li vaig preguntar i no sabia res d'aquest curt, i jo me'l crec. El Pau és un guionista esplèndid i molt professional, no seria tan ase de copiar un curt, especialment un de tan recent. Em sembla ridícul, a més, parlar de plagi en el cas d'un vídeo d'uns premis. La gala està rebent uns elogis impressionants, però cada any rebem per alguna cosa. L'any passat va ser per la Rossy de Palma i aquest any per això".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 El nenggg de la estelá, Bcn, 31/01/2017 - 07:15

Hay algo más ridículo que elegir a una presidenta del cine solo por motivos ideológicos?

#12 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 30/01/2017 - 20:32

La Isona Passona ésta, ¿no es la que quiere mas pasta para teven 3?¿Y para que, para poder plagiar a gusto?

#11 galba, bcn, 30/01/2017 - 18:53

L'aspecte dels indes no falla mai. Se'ls veu gent intel·ligent, grans intel·lectuals, incompresos, patriotes, perseguits... Tenen un pla B per si la mamella falla?

#10 xavier, bcn, 30/01/2017 - 18:49

Als indes tot el que no encaixi en la seva forma de fer els hi sembla exagerat, prepotent, feixista, etc. Fantàstic.

#9 catafracto, Barcelona, 30/01/2017 - 18:15

Si alguien recuerda una película catalana que haya tenido éxito en taquilla sin mediar uno de estos premios, que lo diga. El cine catalán es como la independencia: una entelequia.