Política · 17 de Juny de 2022. 18:49h.

Israel tampoc ens mira

L'ambaixada considera "vergonyosa" una resolució aprovada per ERC, PSC, Cup i Comuns en la qual acusen "d'apartheid"

Israel tampoc ens mira

Rodica Radian-Gordon, ambaixadora d'Israel a Espanya, ha qualificat de "vergonyosa" la proposta de resolució sobre la situació a Palestina aprovada per ERC, PSC, Cup i Comuns aquest dijous en la qual acusen Israel "d'apartheid".

"Condemno enèrgicament la vergonyosa resolució aprovada avui per la Comissió d'Acció Exteriors al Parlament de Catalunya. Una resolució fruit de l'obsessió antiisraeliana dels qui l'han promogut i aprovat", ha manifestat Rodica Radian-Gordon al seu compte de Twitter.

El text de la proposta de resolució sobre la situació a Palestina aprovada al Parlament afirma que "el sistema que aplica Israel als Territoris Ocupats és contrari al dret internacional". A més, assegura que "es pot considerar un al crim d'apartheid".

La proposta de resolució va ser presentada per ERC, la Cup i En Comú Podem a la comissió d'Acció Exterior, Transparència i Cooperació, va comptar amb el vot a favor dels grups que van presentar la resolució i el PSC. Junts va votar en contra i Vox i Ciutadans es van abstenir.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 manu21, moncul, 18/06/2022 - 13:11

El catalismo no es más que el fantasma del último Imperio Romano, sentado sobre su tumba,Inglaterra es un imperio, España un país, Cataluña una pequeña región del mundo, que evita compartir la riqueza es la codicia, la avaricia, el egoísmo y el deseo de dominar

#15.1 Martín, Villadecaballos, 19/06/2022 - 00:19

Inglaterra no es un Imperio, es un ave rapaz cuyos días de apogeo, para descanso y fortuna de la Humanidad, ya han pasado.

#14 Telamarinera , Bcn, 18/06/2022 - 12:27

No era en/desde Israel, según “el matrimonio”, desde donde se apoya la independencia de Cat?.. e Israel, silente.
Y el matrimoni, a seguir absorbiendo pelas

#13 El Sifoner, Era SECESIÓN no independencia, 18/06/2022 - 09:17

(Israel tampoco nos mira)
Se equivocan, Israel si que no mira, pero "NOS MIRA MUY MAL"

#11 Vigatano, Vic, 18/06/2022 - 08:23

Como si fuesen un estado! Si no son capaces de gestionar una CA! Donde vas Jooooonathannnnnnn, no ye vayas pa lo jondo!!!

#10 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Seguim fent el ridícul.., 18/06/2022 - 07:57

No pasa nada, nos apoyan los biafreños... Además, nos encanta pisar charcos, y si hay pirañas, ¡que se jodan las pirañas!

"I a més a més, som gent pacífica i no ens agrada cridar..." la rosa de foc...