Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2009. 20:16h.

IU diu que Saura no ha de ser conseller d'Interior

“Un partit minoritari d’un govern no hauria de tenir la cartera d’Interior"

IU diu que Saura no ha de ser conseller d'Interior

Cayo Lara, coordinador general d’Esquerra Unida

El coordinador general d’Esquerra Unida (EU), Cayo Lara, ha assegurat a Com Ràdio que “un partit minoritari d’un govern no hauria de tenir la cartera d’Interior". Malgrat tot, el líder d'EU ha afegit que "és una opinió personal que tinc sobre aquest assumpte".

Sobre aquesta mateixa qüestió, el màxim dirigent d'EU ha indicat que, segons la seva opinió, el Departament d'Interior de la Generalitat hauria d'estar a les mans dels socialistes catalans, que són el partit majoritari dels que formen el Govern català. En concret, Cayo Lara ha dit sobre això:  "Entenc que [el Departament d'Interior] ha de correspondre a tota la política global del Govern, però fonamentalment a la política majoritària del Govern”.

Lara ha fet aquestes declaracions l’endemà de la compareixença al Parlament del conseller d’Interior, Joan Saura, arran de la polémica generada per l’actuació dels Mossos d’esquadra en el desallotjament dels estudiants anti Bolonya de la Universitat de Barcelona.

D'altra banda, sobre la intervenció de Caixa Castella-La Manxa, Lara ha reconegut que hi té diners i ha aconsellat que "la gent no els tregui". A més, ha refermat que hi ha raons per fer una vaga general “contra el poder econòmic".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Manel, barcelona, 02/04/2009 - 11:18

Cayo Lara tiene mucha razón. Saura tiene un ego que se lo pisa, y va a llevar a ICV a su desaparición. Esta opinión es compartda por los del PSUC, y lde EUiA, excepto los Jordi Miralles y Nuert, incapaces de mantener una postura propia.

#2 joan, manresa, 02/04/2009 - 09:25

¡¡¡Cu.....s!!!... Axó u portem dient fa cents de díes...,l'unic que es fot el borni és el Sr.Saura,deu dir ..,fot un vent....Are sortiran els defensors de sempre i diran,---Axó u diu CIU,sempre CIU...----Pobrets

#1 cat, cat, 01/04/2009 - 23:46

Ara, per acabar de fer el ridícul, la cartera d'Interior podria anar a ERC que també son antisistema majoritariament. Així podrien prendre les decisions assambleariament com els agrada fer.