Publicitat

Puigdemont no triga ni 24 hores en replicar Mas

Ja comença

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant una entrevista al 3/24, ha replicat a Artur Mas, que hores abans havia anunciat la seva negativa a integrar-se en JxCat perquè no vol acabar la seva trajectòria política en un projecte "que pot portar a la separació ".

Puigdemont ha argumentat que és "difícil" que JxCat comporti més divisió entre l'independentisme perquè "hi ha moltíssima gent que ve del PDeCat i del que era CDC o CiU". "Molts dels valors de gent com jo, que vaig començar a militar a CDC l'any 83 també estan dins de JxCat", ha afegit.

"A mi, com a el president Mas, m'hagués agradat que la reordenació s'hagués articulat al costat sota la marca JxCat, que ja s'ha presentat a cinc eleccions", ha argumentat.

Puigdemont també ha negat que la reforma de el Govern duta a terme per Torra hagi estat idea seva i ha deixat clar que "jo no he decidit aquesta remodelació, jo no he inspirat perquè no ho podia fer. És una decisió de president Torra, com tot president de la Generalitat té el dret de poder fer-ho". No obstant, ha afirmat que "ningú pot qüestionar la validesa" dels nous consellers nomenats per Torra.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 15/09/2020 - 11:55

Y va y se adjudica un valor y todo. Mu lograo, dirían en mi pueblo.

#2 Marcial, Santa Coloma, 15/09/2020 - 11:35

Arturo primero tiene que reconocer el error de colocar a pugdemon y pedir perdón. Segundo, reconocido el mal tomar las medidas adecuadas. Hay que liquidar al loco. Muerto el perro se acabó la rabia.

#1 Benet , Barcelona, 15/09/2020 - 10:10

El Vivales alucina veient com ell, un personatge sense cap nivell, nomenat a dit, que va dirigir el desastre mes similar al 6 d'octubre del 34, que va fugir amagat l'endemà de declarar el "no-res", que va mentir als electors dient que tornaria..Doncs li posen un palauet, coloquen la rumana a tv, i a sobre encara li rendeixen pleitesia i l'adoren.