Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2019. 17:15h.

Ja només volen "parlar" d'autodeterminació

Ni independència ni referèndum

Ja només volen "parlar" d'autodeterminació

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat que "no posarem línies vermelles" com la DUI o el referèndum per investir a Pedro Sánchez, però ha dit  que "dependrà de què vol fer en aquesta legislatura".

Aragonès ha assenyalat en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3 que "si Pedro Sánchez està disposat a abordar una solució política a Catalunya, podrem parlar". "Nosaltres -ha afegit- volem trobar una solució política i democràtica al conflicte de Catalunya i, per tant, que s'estableixi un diàleg i una negociació sobre això".

"Que passi per un referèndum pactat?", li ha preguntat la presentadora Cristina Puig. El vicepresident ha contestat que "començar-ne a parlar". "Nosaltres no donarem un xec en blanc a Pedro Sánchez", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 10/04/2019 - 03:17

Autodeterminacion?
Vayan a Ikea ...... la republica independiente ..... y tomen nota. No se olviden de pagar .... a la salida .... si no te envian a Lladoners Resort si o si.

#11 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:26

por una España de todos, la escuela en español y Barcelona, autonomía.

#10 Casandra, BARCELONA, 08/04/2019 - 08:46

Es que como no decidan prescindir de ellos seguiremos de mal en peor.
Viven de hablar y se trata de resolver, que es para lo que se les paga.
Ahora mismo sin plan, porque están a la espera de como seguir viviendo de otro cuento, que tienen que ver por donde tira.
Elecciones ya¡¡¡

#9 arm, figueres, 08/04/2019 - 08:40

vergonyos paper de la presentadora,quan algun periodista volia apreta`l una mica, la presentadora ho tallaba, a veure si Aragones algun dia acceptar una entrevista amb Evole, que li recordi els 18 mesos, etc

#8 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 07/04/2019 - 22:21

!!Pere, apreteu...apreteu Pere!!. Que no se.diga que un descendiente.de camisa vieja no aprieta...No te derrumbes !!!! No te hundas !!!!!.