Publicitat

Martínez-Sampere convida Homs a abandonar l'hemicicle després d'un toc d'atenció de De Gispert

"Ja pot marxar"

Homs, escoltant Martínez-Sampere

La diputada del PSC, Rocío Martínez-Sampere, ha fet referència al conseller de la Presidència, Francesc Homs, quan es disposava a abandonar l'hemicicle i, aleshores, s'ha aturat. "Ja pot marxar", li ha dit la socialista.

"L'escoltem atentament -ha continuat- dimarts sí, dimarts també, i veiem la seva indignació sobre el sistema de finançament i què estan fent per negociar el que toca. Canviar la llei, mai…" "Ja pot marxar, de debò", ha insistit.

El portaveu del Govern marxava de la cambra després de rebre un toc d'atenció per part de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, perquè estava parlant amb el portaveu del PSC, Maurici Lucena, quan ja s'havia començat a debatre una moció sobre la negociació del sistema de finançament.

Homs, després d'estar plantat davant la porta de l'hemicicle mentre Martínez-Sampere li feia al·lusió, s'ho ha repensat i ha decidit quedar-se a la cambra a escoltar la diputada socialista. 

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#19 Vulcano, Terrassa, 24/10/2013 - 20:34

Aquest tal Homs gasta una prepotència i arrogància que em fa pensar en un mal imitador d'en Mourinho. És la única persona que ha aconseguit que pensi que m'alegraria que CIU perdés el poder. El seu estil no és el nostre. El govern dels millors ? A la fi aconseguireu que torni el trispartit.

#19.1 GUILLEM, bcn, 25/10/2013 - 09:55

Hi haurà un tripartit però serà, per ordre d'importància: ERC-ICV-CDC. Això és el que li espera a Catalunya. Perquè pensar en una unió entre PSC, UDC, PP i C's és impossible. Per tant estem abocats a un altre tripartit...fins que CDC quedi engolida del tot per la mare: ERC.

#18 catala? = LLEMOSI-OCCITA-PROVENÇAL..., ..., 24/10/2013 - 19:13

Los "catalanes" eran franceses y hablaban el dialecto LEMOSIN-OCCITANO-PROVENZAL(NO el "catala´n")...Mientras la "COSTUM" de Lerida, Gerona...y los "USATGES" de BCN estaban escritos en LATIN..."Els FURS de VALENCIA" estaban escritos en LENGUA V-A-L-E-C-I-A-N-A ...

#18.1 cep22, BCN, 24/10/2013 - 20:51

VALECIANA??? ES NOVA AQUESTA LLEGUA O ES MORTA??

#17 Iñigo, Salou, 24/10/2013 - 18:29

En un país normal Homs no pasaría de conserje de instituto o camarero de casino de pueblo, quizás de centro de lectura, No por ser independentista, no diría lo mismo de Junqueras, es por ser como es.

#17.1 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 24/10/2013 - 19:41

I tu, quantes llengües parles?

#17.2 Iñigo, salou, 26/10/2013 - 16:54

No comento como habla, comento lo que habla. La lengua es un vehiculo de ideas, puedes saber muchos idiomas y así puedes decir tontadas de muchas maneras, puede sea el caso.
Loa idiomas que yo hable no son trascendentes, las tonterias que el diga si, se las pago con mis impuestos.

#16 domador de venedors d'alfombres, Gualba, 24/10/2013 - 17:24

Jo no veig malament que al parlament s'hi produeixin "escenes bronques", sense punyetassos és clar, sempre i quan acompanyin a debats que de per si ja són acalorats al carrer. El parlament no ha de ser un palau de vidre. Però trobo ridícules les "bronques" que només obeeixen a motius formals.

#15 Els separatistes tienen 2 soluciones..., ..., 24/10/2013 - 17:18

Los SEPARATISTAS tienen 2 "soluciones", si no esta´n contentos y quieren ser COHERENTES... :

1) Hacer las maletas y emigrar al pais que elijan...

2) Renunciar a la Nacionalidad ESPAÑOLA, elegir un pais...y en pocos años tendra´n una Nueva Nacionalidad, como hizo Xavier Sala-Martin(=U.S.A.)...

#15.1 Moles, Les Ardennes, 24/10/2013 - 23:21

com es això ? de fora vingueren i de casa ens tragueren.
Va ser que no tio, ens separarem a bones, amb discussió i amb negociació i llavors si no t'agrada et fots, i si vols te'n vas cap apanya.