Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2015. 17:58h.

Jané fuig d'estudi sobre si van pactar amb els manters

El conseller d’Interior es nega a aportar nova informació abans de la seva compareixença al Parlament

Jané fuig d'estudi sobre si van pactar amb els manters

Jordi Jané, durant la roda de premsa al Vendrell

El conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané, ha decidit posposar qualsevol nova informació sobre el tema dels manters a Salou fins a la seva compareixença al Parlament, que tindrà lloc la setmana vinent. Així ho ha avançat en una roda de premsa que ha fet aquest migdia al Vendrell.

A preguntes de la premsa, Jané no ha volgut aclarir si hi ha indicis d’un pacte entre els manters i l’Ajuntament de Salou pel qual aquests podien empadronar-se al municipi amb la condició de no vendre-hi el seu material. El conseller només s’ha limitat a dir que no avançarà “nova informació” sobre el tema i que totes les respostes es donaran “en una extensa compareixença davant els grups polítics”.

A Salou, hi ha empadronats més d’un miler de senegalesos, que usen molts dels habitatges com a magatzem per guardar productes del ‘top manta’. Però aquests manters no venen els seus productes al municipi, sinó que es desplacen a Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell o Calafell a fer-ho. Això ha despertat dubtes sobre si podria haver-hi algun pacte per no actuar a Salou.

El titular d'Interior no s’ha volgut mullar tampoc per explicar la resposta que ahir va donar el director dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, als sindicats dels Mossos, en la qual expressava que l’actuació “proporcionada” dels agents a Salou va “evitar mals majors”. El conseller ha tornat a remetre a la seva compareixença al Parlament, tot i que ha donat el seu “suport sense fissures” a Batlle i a tot el cos dels Mossos”.

Jordi Jané ha volgut reiterar que l’actuació del passat dia 11 d’agost no va ser “al carrer, sinó que anava directe a combatre la importació massiva de productes falsificats”, donant com a resultat el decomís de més de 5.000 objectes a punt de ser distribuïts i ha lamentat en diverses ocasions que en l’actuació morís el senegalès Mor Sylla, però ha donat ple recolzament a la versió dels Mossos d’Esquadra. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Sonetillo, Sevilla, 20/08/2015 - 13:18

No se, pero me parece que ha podido dar ¨ dinerito ¨ y ¨ regalitos ¨ curiosos a esas gentes fanáticas, delincuentes que le quitan el sustento a miles de familias con pequeños negocios de toda la vida, en cualquier parte de España..

La Justicia no es igual para todos, está claro.

Saludos.

#5 lula, Hospi, 20/08/2015 - 09:36

Vergonya, feu vergonya Jané

tornar-te'n a Madrid i emportat els incompetents amb tu

quan no vals res et posen a Interior; Puig, Espadaler i tu, el proper Artur

#4 Malament, Barcelona, 20/08/2015 - 08:59

Aquest Conseller es realment fluix, molt fluix.. una llàstima..

#3 Right man in the right place, Bcn, 19/08/2015 - 19:12

No hi ha res més perillós que atorgar poders als incompetents.

#2 Titot, El masroig, 19/08/2015 - 18:49

Aquests són capaços de pactar fins i tot amb el PPciu... no seria la primerra vegada (ni, desgraciadament, l'última).