Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2015. 22:35h.

Jané veu “atacs” als Mossos

El conseller diu que “a molts els agradaria que les competències que tenen no les haguessin tingut mai"

Jané veu “atacs” als Mossos

Jordi Jané i Mercè Conesa a l'acte de restauració del monument

El conseller de l’Interior, Jordi Jané, ha assegurat que avui en dia hi ha “masses persones que volen atacar els mossos”. Ho ha dit durant la inauguració de la restauració d’un monument que commemora la mort de dos mossos d’esquadra al 1845 a mans de bandolers. Jané afirma que a moltes de les persones que estan atacant el cos “els agradaria que les competències que tenen no les haguessin tingut mai o que com els crancs, enlloc d’anar endavant anéssim enrere”.

A l’acte també ha assistit la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, qui ha destacat el suport de la corporació a la memòria històrica: “Avui estem davant d’un fet simbòlic. Si no fem memòria de la nostra història no podem saber cap a on volem anar”.

 
L’acte ha consistit en l’ofrena d’una corona de llorer davant el monument i ha comptat amb una formació de la Guàrdia d’Honor dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Carlos Gomez, Bcn, 17/10/2015 - 22:15

Ara intentan instrumentalitzar en les seves miseries a la policia catalana tal com ja va voler fer en el seu moment el rumbos Felip Puig, ignorant deliberadament que ells son l´instrument executor per fer valer la legalitat vigent. i que han promes cumplir i fer cumplir la Constitucio que ens amapar

#16 Laughter, LH- España, 17/10/2015 - 20:33

Nadie ataca a los mozos, pero si el día de la charlotada delante del TSJC, la competencia en seguridad ciudadana hubiese estado en manos de la Policía Nacional, ¿de qué se iban a acercar los cantamañanas de la vara y sus palmeros, a la puerta del Juzgado?. A 500 metros mínimo.

#15 T Creus, Corruptaluña 3 %, 17/10/2015 - 18:55

Felipe Puig: "Habrá momentos en que haya gente que quiera contraponer una legalidad jurídica a una legalidad democrática. En esos momentos, los Mossos d?Esquadra estarán al servicio del país y sus instituciones?.

Jané: Nadie ataca a los mossos, sino a los estelados políticos como tú que les mandan

#15.1 Mosso, Sabadell, 17/10/2015 - 19:33

Sóc mosso i estaré al cotat de la legalitat, de les lleis i dels ciutadans. A mi que no m'emboliquin amb lleis il·legals que no les obeiré

i que deixin d'emportar-se els diners a Andorra

#14 naranjito, Zaragoza, 17/10/2015 - 17:35

El victimisme catalá no te limits! La Via Lactea, la galaxia i tot el Univers ens odia!

#13 Gerard Bellalta i Germán, London City, 17/10/2015 - 16:29

Jane no se que tomas , pero debe de ser afrodisíaco, las competencias que tienen los Mossos son mas que suficiente solo les queda tener competencias en extranjería y en materia de inteligencia pero eso con los mandos que hoy en día tienen es imposible, Jane
no fumes no bebas es malo para la salud