Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2019. 19:43h.

Jaume Asens es modera

Proposa “un marc de convivència plurinacional”

Jaume Asens es modera

Jaume Asens

Catalunya en Comú no ha reclamat el dret a decidir durant la primera sessió d'investidura de Pedro Sánchez, sinó que únicament han demanat “un marc de convivència plurinacional lliurement acordat”. Així ho ha proposat el líder dels comuns al Congrés, Jaume Asens, qui ha negat qualsevol “condescendència” amb l'independentisme.

“Vostès ens acusen de condescendència amb l'independentisme, però no és condescendència. Quan defensem els drets dels nostres adversaris polítics, això no vol dir que estiguem d'acord amb el seu projecte polític ni els seus errors”, ha afirmat Asens. El portaveu de Catalunya en Comú ha matisat que “estem d'acord amb el que diu l'ONU” i “amb la vergonya que sentim veient apallissar persones indefenses” l'1-O.

També ha assenyalat que “el nostre repte és convèncer-los que hi ha la possibilitat d'una Espanya nova que deixi enrere a l'Espanya vella corcada per l'odi i la venjança”. “Hi ha algun pla alternatiu a l'amenaça del 155 per a Catalunya?”, ha conclòs Asens.

Per la seva banda, el candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, ha retret Jaume Asens que “vostès pensen que Catalunya és només un poble i té només una veu”. “Hi ha molta gent que vol quedar-se a Espanya. Això no és un conflicte entre un poble i un estat”, ha reblat Sánchez, alhora que li ha recomanat “parlar amb l'altra part de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Toni, Tabània, 24/07/2019 - 13:42

"deixi enrere a l'Espanya vella corcada per l'odi i la venjança" .Y para cuándo dejar atrás la Cataluña vieja carcomida por el odio y la venganza de los independentistas?????

#12 Josep, Lleida, 23/07/2019 - 11:54

El Zapatero 2.0, esta preparant unes noves eleccions

#11 Menjamela Grandi, Anapurna, 23/07/2019 - 06:13

Eso del "marco de convivencia" plurinacional, pluricomarcal o plurigaláctica "libremente acordada" ya existe. Toda esta purria nacional-populista son unos menguados que a falta de mejores ideas pretenden inventar la rueda... cuadrada!

#10 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/07/2019 - 02:06

Me da la impresión de que colocar al inane caracartón de Asens en un puesto llamativo en la malvada Madrit va a ser un tiro en el pie (o directamente en la cabeza) para las chicas de noPudimos que va a dar tardes de gloria a las derechas. El chico no parece muy espabilado. ¡Que siga la fiesta!

#10.1 Menjamela Grandi, Anapurna, 23/07/2019 - 13:46

Esta es la revolución de los mediocres y menguados.

#9 Sid, Bcn, 22/07/2019 - 23:51

Encara espero q parlo del racista Torra amb el to q parla d'Espanya