Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2021. 10:47h.

Jaume Giró confessa "sensibilitat d'esquerres"

El conseller d'Economia se sent "per descomptat" còmode negociant amb la CUP

El conseller d'Economia, Jaume Giró, ha manifestat que "per descomptat" se sent còmode negociant els Pressupostos amb la CUP i en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio ha exposat que "Jaume Giró té una sensibilitat d'esquerres molt més gran del que la gent es creu".

Giró ha recordat que "jo vinc de Badalona, vinc d'una família completament humil". "He tingut la sort d'arribar a certs llocs i certes posicions en l'empresa, però això no em fa oblidar els meus orígens, que els tinc molts clars", ha afegit.

El titular d'Economia ha explicat que "estem preparant, negociant i pactant els Pressupostos amb cada conseller i consellera del Govern" i ha calculat que "a mitjans d'octubre haurien d'entrar al Parlament". En aquest sentit, ha explicat que també s'han obert converses amb el PSC, però ha remarcat que "el mandat parlamentari implica aprovar-los amb la CUP".

Preguntat per si es va sentir incòmode amb la decisió de Junts de deixar vacant les cadires a la taula de diàleg, Jaume Giró ha dit que considera "legítima" l'aposta del Govern per la taula de diàleg, però ha revelat que ell va "demanar no ser-hi".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Conclusió, Girona, 23/09/2021 - 14:49

Aquest paio és un trepa i un caragirat de llibre. A més prununcia com els chavas. del lloc en diu el JOC.

#18 Diestra e sinistra, Barcelona, 22/09/2021 - 17:08

Moltes families catalanes son de procedència humil i s'han guanyat a pols el que ténen, el que no son és gilipolles ni es deixen embaucar pels que es creuen de sempre ser els amos de Catalunya, i resulta que ara s'han tornat més d'esquerres que Lening i Trosky junts

#17 joan, manresa, 22/09/2021 - 16:59

El Casal, obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina.-Sr. Jaume., de sensibilitats el mon n'està ple.,are las sensibilitats amb la CUP, no con de las mes aconsellables.,ep, amb el sistema en que vivim,;are si Vostè, aprova l'anarquisme ,l'okupació de la propietat, el vandalisme i d'altres males herbes ,a llavors sí amb la CUP. Fa olor de sofr

#16 Adrián, Barcelona , 22/09/2021 - 14:32

Tranquilo monín, que seguro que a los de la CUP tú también les caes muy bien. Sobretodo si hurgan en tu pasado.

#15 Eric, Barcelona, 22/09/2021 - 14:29

Comunista amb corbata!!
Que sensible el tio