Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 15:31h.

Jauregui es desmarca del PSC

El ministre admet que els socialistes van poder fer malament els números quan estaven al govern

Jauregui es desmarca del PSC

Nadal, al Parlament

El ministre de la Presidència del Govern espanyol, Ramón Jauregui, s'ha desmarcat de les crítiques del PSC a CiU, amb les quals han assegurat que el Govern d'Artur Mas "exagera" el dèficit de la Generalitat.

Jauregui, en una entrevista a RAC-1, ha afirmat que "pot haver-hi una mica de tot [el PSC va fer malament els números quan governava, el Govern espanyol ho va deixar passar i el Govern de Mas exagera]".

D'altra banda, el ministre també ha dit que "clar" que es pot endeutar la Generalitat. "Dins els límits de l'1,3% del dèficit previst per al 2011 pot fer-ho sense necessitat d'autorització", ha afegit abans de dir que Mas i Zapatero "van establir que com la Generalitat té un pla de sanejament i és rigoròs i seriós, previsiblement el Govern espanyol autoritzarà el renegociament del deute".

Per la seva banda, el president del Grup Parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha reiterat aquest dimarts que el Govern exagera les xifres del dèficit. El Cap de l’Oposició s'ha preguntat: “quantes retallades, renúncies i serveis escapçats hauran d’aguantar els ciutadans construïts sobre xifres inflades i errònies?”.

"És una qüestió principal: inflar xifres de dèficit, tergiversar-les, sumar dues vegades per justificar retallades, insistir en aquestes retallades i insistir amb contumàcia en suprimir impostos és un contrasentit que el poble de Catalunya no pot acceptar", ha afegit.

A més, Nadal ha afirmat que el portaveu del Govern, Francesc Homs, "va traspassar una frontera intolerable: apropiar-se de Catalunya, del sentiment de catalanitat, identificar només CiU amb Catalunya i dir que altres, el PSC, a l’hora de triar entre Catalunya i un partit polític espanyol trien el partit polític".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ricard, Vilanova, 15/02/2011 - 20:57

Clar que no surten els comptes, amb els desgavells que hi han hagut als parcs carreteres i en Nadal i directors sense enterar-se

#2 ton, sallent, 15/02/2011 - 19:12

haurieu de fer sortir a la palestra al sr. Catells, que ell si que en sap de fer presupostos, i que ens ho expliqués, el sr. Nadal com a portanveu, diu obvietats, quina oposició mes miserable.

#1 josep, ., 15/02/2011 - 16:53

Nadal està molt, molt nerviós. A què és degut? ...