Publicitat
Política · 4 de Març de 2018. 12:01h.

Javier Nart recomana a Puigdemont que "sigui feliç i no emprenyi"

Ramon Tremosa replica que l'expresident "ja és prou gran com perquè li donem consells"

L'eurodiputat de Ciutadans, Javier Nart, ha recomanat a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que "no emprenyi". Així ho ha dit durant el programa Aquí Parlem del canal 24 horas de RTVE, on també li ha demanat que "sigui feliç".

L'eurodiputat del PP, Santiago Fisas, ha manifestat que "tinc més respecte pels que estan a la presó" i ha instat a Puigdemont a "tenir la valentia de tornar a Espanya i posar-se a disposició de la justícia".

Jordi Solé, per part d'Esquerra, ha exposat que "li diria que fem tot el possible per tenir com més aviat millor un govern a Catalunya, un govern de Catalunya, i acabem amb la imposició il·legal del 155".

El diputat del PSC al Parlament europeu, Javi López, ha compartit el consell d'Artur Mas i ha assenyalat que "quan s'han de prendre decisions s'ha de posar l'economia, els ciutadans i les institucions per damunt dels interessos personals". Ramon Tremosa ha replicat que "el senyor Puigdemont ja és prou gran com perquè li donem consells".

Javier Nart
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Veciana, Barcelona, 07/03/2018 - 13:21

Motxo,sigues valent,fes com el Xirinacs,seràs un màrtir.

#5 Sharp, Tarragona, 04/03/2018 - 20:01

Se necesita algo mas que un tremosa para enfrenatrse a un nart.

Mientras Tremosa elucubraba sobre el derecho a decidir y el mandato democrático, Nart, con mas conchas que un galapago, le hacia bajar a lapura realidad: Europa no está por el "proces", entre otras razones y no es poca, porque su estructura ha nacido para no aceptar los nacionalismo

#4 soloesmiopinon, Tabarnia, 04/03/2018 - 16:20

Es que Puigdemont solo es feliz molestando, no sabe hacer otra cosa. Lo dicen hasta sus "amigos" del PDCAT.

#3 Alejandro, Barcelona, 04/03/2018 - 16:18

Tremosa: Fuigdemont es mayor en años pero en cerebro es como un niño de 2 años consentido, mimado.

#2 Taranna, Barcelona, 04/03/2018 - 15:45

Ya se sabe, el pastelero loco con sus locuras y el marmiton con sus cacerolas, limpiandolas para el "maestro pasteliero"