Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 13:31h.

"Jo hi aniré i votaré que sí"

Oriol Pujol participarà en la consulta "perquè jo no arrossego cap dilema"

"Jo hi aniré i votaré que sí"

Pujol, en una imatge d'arxiu

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, en declaracions a Ràdio Estel, ha manifestat que anirà a votar 'sí' a la independència de Catalunya el proper 10 d'abril, a la consulta convocada a la ciutat de Barcelona.

"Jo aniré i votaré que sí. Jo vull donar el meu parer. No arrossego cap dilema. Tinc una responsabilitat a CiU, però puc actuar amb llibertat de consciència votant el que em sembli millor", ha afirmat.

"Jo crec que qualsevol nacionalista té aquest anhel en algun punt del seu cap", ha afegit. Pel que fa a la proposició de llei impulsada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) en favor de la declaració d'independència de Catalunya, Pujol ha advertit que abans de poder ser tramitada caldrà esperar al "informe jurídic de la Mesa del Parlament".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Albert REUS, REUS, 04/02/2011 - 08:20

ORIOLET, SUPOSO QUE A LA PROPOSICIÓ DE LLEI PER LA INDEPENDÈNCIA PRESENTADA PER SI AL PARLAMENT, TAMBÉ VOTARÀS SÍ, OI?

#8 Martí, Sants, 03/02/2011 - 19:59

I la consellera que ha posat CIU, el partit de l'Oriol Pujol, la Sra. Bozal, que va comparar les consultes amb funerals proetarres... també hi anirà?

Com diria l'Astèrix, aquests convergents estan ben bojos!!!

#7 CAN PALANCA, Sant Privat d´en Bas, 03/02/2011 - 18:38

Ole mi niño!!!!! Visca l´Oriol Pujol i segadors esmoleu l´eina!!!!! Això s´anima!!!!!!

#6 joan, manresa, 03/02/2011 - 17:33

El Casal,17,20h.--¡¡¡ Cu......rdills..!!! Felicitats Sr.Oriol,aquest 7 pobres vells pensionistas ens alegrem de sentir altre cop una veu dintre de CDC amb aquesta intenció.Desde la fundació de CDC no habíem sentit més...Tindrá molts entrebancs,sotracs i critiques,pro no li faltarán suports..

#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/02/2011 - 17:30

N ihil novum sub sole.
De tal palo desquiciado tal astilla independentista.
Seguramente no ha pensado que si un día Cat fuera independentista no podrían pagarle su sueldo como no fuera a base de más subidas de impuestos