Publicitat
Política · 23 de Març de 2019. 17:50h.

"Jo sóc el poble"

Torra: "demano un respecte"

"Jo sóc el poble"

Torra conversant amb els CDR (Foto: iSabadell)

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el cara a cara que ha mantingut amb membres del CDR que es trobaven a l'entrada d'un acte de JxCat a Sabadell ha afirmat que "jo sóc poble". No pots dir que no sóc poble, perquè jo estic aquí" ha afirmat. Torra s'ha dirigit als CDR anomenant-los "companys", tal com mostra el vídeo de iSabadell.

"Us demano confiança en un moment complicadíssim. No acceptaré les sentències, companys. Ho vaig deixar clar i és molt complicat. He aguantat la pancarta fins que han vingut els Mossos a treure-la. Dic el mateix que el president Puigdemont: que els Mossos facin el que hagin de fer" els hi ha dit.

"Vosaltres traieu llaços grocs i nosaltres volem aplicar la república, que és el que vau dir que faríeu a les eleccions" li han dit els CDR a Torra. "El conseller Buch ens reprimeix amb càrregues policials. Els Mossos estan plens d'infiltrats que van entrar amb el 155" li han recriminat, advertint-lo que "apretarem".

Els concentrats han mostrat la pancarta amb el missatge 'Implementeu o dimitiu', mentre els assistents a l'acte entraven a la sala on s'anava a produir l'acte de Junts per Catalunya a Sabadell.

La conversa ha acabat amb un oferiment de Torra: "Si voleu, quedem i parlem-ne." Però també amb un recordatori: "Penso que com a president del govern em mereixo un respecte" ha dit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Som collonuts.., per fer el ridícul., 25/03/2019 - 13:35

"Jo sóc el poble"

La cita me recuerda al famoso... "L'Etat c'est moi..." Pero hay alguna diferencia entre este mendrugo bananero y Luís XIV... el Rey Sol.

#18 Breogantuy, Tuy, 25/03/2019 - 11:10

"Yo soy el pueblo", vosotros sois ganado

#17 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS QUE PROTEJEN MAS A LOS DE FUERA QUE LOS DE CASA , PARA PEDIR RESPECTO PRIMER HAS DE SABER RESPECTAR ALS DEMES TU AIXO NO U FAS PAS RESPECT, 24/03/2019 - 19:44

Ja altres que diuen el mateix que acaba de dir QUIM TORRA: JO SÓC EL POBLE .Y estos SON ELS DICTADORS en paisos en Dictadures no en Democracia .TORRA RESPECTA I SERAS RESPECTADO .Pero si no respectes als altres no esperis te respentin a tu EL RESPECTE ESTE QUE GUANYAR , El teu Partit es el de la Corrupció i Retallades

#16 Salomon, Barcelona, 24/03/2019 - 18:53

Quin cinisme aquest pocavergonya! reclamar respecte per la seva figura que es la viva imatge del xenofisme de saló subvencionat amb cent.seixanta mil euros. Un element que no ha respectat a ningú i aixi ho testimonien les seves gloses escrites amb insults despectius a tot aquell que no pensa com ell. Cap respecte mereix perque no es ningú

#15 Onofre de Dip, Barcelona, 24/03/2019 - 14:35

Com que, per raons obvies, no pot dir el que li agradaria, això és, “l’Estat sóc jo”, s’ha de conformar amb dir que el poble és ell.