Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2021. 18:30h.

Joan Canadell se n'alegra que a Albiach li diguin "feixista"

El numero 3 de JxCat fa retuit a una dona que es vanta d'haver insultat la cap de llista dels Comuns i després el desfà

Joan Canadell se n'alegra que a Albiach li diguin "feixista"

El número 3 de la llista de JxCat per Barcelona i president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha retuitat un missatge d'una dona que es vanta d'haver-li dit "feixista" a la cap de llista dels Comuns Jèssica Albiach al col·legi electoral. Canadell ha fet difusió del missatge de la usuària de twitter Núria Corral, que considera "orgàsmic" anar a votar i "trobar-te a peu de casa a la Jèssica Albiach i dir-li a la cara feixista". Al cap d'unes hores, el número 3 de la llista de JxCat i president de la Cambra de Comerç, ha eliminat el retuit, deixant de compartir amb els seus seguidors la piulada de la usuària.

dodododo.jpg

"Oh! Oh! Orgàsmic. Baixar a votar i trobar-te a peu de casa a la Jèssica Albiach i dir-li a la cara feixista, visca Catalunya lliure!. Visca Catalunya independent, dictadors, fora feixistes. Quin plaer! Quin dia!" ha escrit la usuària a la xarxa social.

L'eurodiputat i portaveu de Catalunya a Comú, Ernest Urtasun, s'ha fet ressò del missatge repiulat per Canadell i ha demanat que "algú amb una mica de decència es disculpi per aquesta vergonya".

"Avui Jèssica Albiach ha estat insultada al col·legi electoral per una senyora que ha piulat això, i al número 3 de la llista de JxCat li ha semblat una bona idea fer-ne difusió. Espero que algú amb una mica de decència es disculpi per aquesta vergonya" ha escrit Urtasun.

4646.jpg

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 La Mare Superiora, Cayman Islands, 15/02/2021 - 15:18

Ai filla,a tu no et passa com a la Laura,que no es mulla la pobra,jijijijijjiiii.

#8 Vigatano, Vic, 14/02/2021 - 19:46

Corral i Garcia...... Hahahhahhahahha, más españolaza imposible!

#7 Oriol, BCN, 14/02/2021 - 19:21

És lamentable, molt lamentable, que diguin feixista a la Jèssica Albiach, perquè no ho és, i a més perquè ja estic fart, ja estem farts, d'aquest ambient tens i desagradable.

#7.1 soloesmiopinion, Tabarnia, 14/02/2021 - 19:46

Estoy de acuerdo contigo en que es lamentable. pero Albiach es corresponsable, junto a Els Comuns, de este ambiente tenso y desagradable, y ya se sabe, quien a hierro mata, a hierro muere.

#6 Fran, Vilassar de dalt, 14/02/2021 - 19:13

Que els Comuns vagin aprenent com son aquests racistes xenófobs .... que han estat recolçant tant de temps.

#5 Javier Inchausti Garcia, Tordera, 14/02/2021 - 19:06

Con su pan se lo coman entre ellos, estos han estado bien callados mientras apedreaban a los de VOX por lo tanto ajo y agua Urtasun, Albiach y al desgraciado del Canadell