Publicitat
Política · 7 de Gener de 2021. 09:25h.

Joan Canadell: “tinc el cap molt ben moblat”

El candidat de JxCat es defensa de les crítiques: “és excloent dir que Leonardo da Vinci era català?”

Joan Canadell: “tinc el cap molt ben moblat”

El candidat de JxCat, Joan Canadell, en una entrevista a RTVE, s’ha defensat de les crítiques rebudes per actuacions passades i també d’algunes acusacions, com ara les de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que el va titllar de nacionalista excloent.

Canadell ha revindicat que malgrat el que es pugui dir “tinc el cap molt ben moblat, sóc una persona molt estructurada”. El candidat de JxCat ha dit aquestes paraules per justificar que “encara no estic preparat per ser president de la Generalitat”, en considerar que primer s’ha de “preparar”.

També ha lamentat que “no sé per què Ada Colau va dir que jo era nacionalista excloent”. “És excloent dir que Leonardo da Vinci era català?”, ha preguntat en aquest sentit quan li han recordat algunes de les tesi que defensa.

D’altra banda, el candidat de JxCat ha reconegut que “el soci prioritari i gairebé únic és ERC”, malgrat admetre que “la coalició amb ERC no ha funcionat”. També ha posat en dubte que Pere Aragonès continuï al capdavant d’ERC després del 14-F. “Encara no sé què vol fer ERC. Si és per projecte ha de guanyar JxCat clarament”, ha considerat. També ha afirmat que "Alba Vergés podria ser molt millor consellera, no ho ha fet prou bé”.

Finalment, ha assenyalat que “Espanya en termes polítics és de lo pitjor que hi ha, els darrers 300 anys o fas el que ells et diuen o et bombardegen. O fas el que et diuen o t’empresonen”.

Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#62 Murciano, Caravaca, 08/01/2021 - 23:39

Más que excluyente es indigente. Indigente mental para ser más exactos.

#61 don Pelayo, Baix Llobregat, 08/01/2021 - 17:34

Canadell, tener la cabeza grande no es tenerla bien amueblada, eso es ser cabezón.

#60 Rosa, Barna, 08/01/2021 - 16:53

¿Es excluyente decir que Leonardo da Vinci era catalán?", no es ser excluyente es ser ignorante que es igual de malo, parece que los nazi independentistas están buscando a “catalanes” destacables en ciencia y arte, y no los encuentran ... , no me extraña volver a los nacionalismos rancios no demuestra ninguna inteligencia...

#59 M Pilar, Barcelona, 08/01/2021 - 16:20

La cabeza no es el lugar donde pone muebles. En la cabez lo que debe encontrarse es el cerebro. A ver si por eso le caben los muebles porque le falta el cerebro!!!

#58 Uno, Una, 08/01/2021 - 14:26

Querido Xavier: Me vas a censurar todos los comentarios sobre cierto partido (que no me atrevo a nombrar)? Lo digo para ahorrarme el tiempo de escribirlos. Con el resto de partidos, no eres tan exquisito. Gracias.