Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2009. 21:14h.

Joan Carles I: "Espanya és una gran nació"

El monarca insta a "respectar la nostra Constitució" i exigeix "un acord nacional en Educació"

El Rei Joan Carles I, en el seu discurs nadalenc, ha demanat "superar tensions i divisions" i ha definit Espanya com una "gran nació europea, que no pot comprendre sense aquesta diversitat pròpia dels trets d'Espanya". El monarca també ha reclamat "redoblar esforços per sortir de la crisi".

"No ens podem permetre que les diferències ideològiques restin al consens que demanen els nostres ciutadans", ha assenyalat, a més de demanar "respecte a la nostra Constitució, que garanteix llibertats i drets i fonamenta una avançada articulació de la nostra rica diversitat territorial".

El Rei, que ha tingut un record "per a les víctimes del terrorisme", ha exigit, d'altra banda, "tancar un gran acord nacional en matèria d'Educació". Igualment ha demanat que "que prevalgui el bé col·lectiu abans dels egoismes particulars".

El Rei, durant el discurs
Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Mikel, Girona, 27/12/2009 - 11:54

Al año que viene a Cataluña se la conocera en todo el universo, los marcianos hablaran catalan, los ovnis pixaran en catalan y mahoma pondra velos a todas catalanas...y marc sabates seguira vendiendo zapatos.

#39 Pep, Vic, 27/12/2009 - 11:45

dons no ho dubtem com Catalunya que també ho és i per això volem que Europa i el món puguin gaudir de dos grans nacions com castella amb el seu rei joan carles i catalunya amb la seva república.

#38 Juan, Barna, 26/12/2009 - 21:32

Cuando el Rey dice lo que dice, sabe porque lo dice.... España es una gran nación porque contiene partes (llámeseles como se quiera) grandes e importantes a su vez, igual que USA, que Francia, que el Reino Unido, que Italia, que Rusia, etc.

#37 cat, cat, 26/12/2009 - 11:56

Els que tenim una edat, coincidiem als campaments d'estiu amb "altres espanyols" com guineans o saharauis. Tenien DNI espanyol, parlaven castellà. Quan aixó de l'imperi a Espanya ja no li va convenir, varen deixar als saharauis amb el cul a l'aire.

#36 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 26/12/2009 - 09:55

Adéu espanya ! Visca Catalunya independent amb Joan Laporta i Estruch.
MARC-SABATES.COM