Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2016. 15:43h.

Joan Coma diu que el referèndum es farà "tant sí com no”

“De passaports ja en tindrem de nous d’aquí un any”

Joan Coma diu que el referèndum es farà "tant sí com no”

Coma, després de sortir de l'AN

El regidor de la CUP, Joan Coma, després de sortir de l’Audiència Nacional, ha afirmat que “s’ha evidenciat que en el marc polític que hi ha a Catalunya estem davant d’un Estat amb un caràcter altament antidemocràtic”.

Coma no s’ha mostrat preocupat per la retirada del passaport perquè “de passaports ja en tindrem de nous d’aquí un any”. També ha deixat clar que “el referèndum el farem tant sí com no, el farem tant si es pacta amb l’Estat com si no es pacta amb l’Estat”

“Superar aquest estadi actual no depèn només dels independentistes, també dels no independentistes de dintre Catalunya i de la resta de l’Estat”, ha dit. “El problema és la repressió estatal que estem vivint per defensar unes idees polítiques com és la llibertat del poble de Catalunya”, ha afegit.

En aquest sentit, ha demanat “fer-hi front, independentistes i no independentistes, de manera clara, inequívoca i contundent. Això no va d’independentistes o no independentistes, això va de democràcia. Això no va només del poble català, va de tots els pobles d’Espanya. Fa falta mobilització a la resta de l’Estat espanyol”.

Finalment, ha fet una crida a “fer front a un Estat antidemocràtic, que té unes institucions totalment anacròniques com el tribunal d’ordre públic d’aquí davant, com és l’Audiència Nacional. O hi fem front o aquest sistema antidemocràtic acabarà amb els drets de tothom”.

Per la seva banda, el diputat de la CUP i advocat de Joan Coma, Benet Salellas, ha explicat que el jutge Ismael Moreno fa servir l'enunciat "delictes contra la forma de govern", que “és un 'títol' del codi penal de 1973”.

"Hi ha una connexió directa amb el règim jurídic franquista i una conjunció entre els interessos de la Fiscalia i l'extrema dreta", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#27 Galba, Barcelona, 29/12/2016 - 10:27

Aquest noiet qui es creu que es?

#26 PQG, Metrópolis, 28/12/2016 - 23:23

Un estado altamente antidemocrático que lo demuestra permitiendo la existencia de varios partidos, algunos por desgracia como la CUP o Bildu y elecciones libres cada cuatro años... la definición de diccionario de estado antidemocrático... errr creo?

#25 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 28/12/2016 - 21:24

¿Que? ¿De turismo por Madrit? ¿Y quien a pagado la excursión? ¿Y la fumigación de los autobuses? Al menos las cañas os las habréis pagado de vuestro bolsillo..

#24 Josep Pagés i Canaleta CASES FREDES PER LA POBRESA, CardedeuEstaciondeTrensinMarquesina, 28/12/2016 - 20:13

NO Es fara Cap ..REFERÈNDUM i u sabeu be hasta bosaltres els de LA CUP nens pijos nens de bona familia Rica ..ESPAÑA PROHIBEIX EL REFERENDUM ¿ Ques lo que no voleu entendra ? ¿ Fereu Unaltra FRACASSAT 9--N ? ¿ Aqui voleu Enganyar ?

#23 Carlos Gomez, Jesusito de mi vida soy pequeño como tu, 28/12/2016 - 18:58

Pasar de cop del calisay als gintocs de cogombre i de la carn d´olla a les algues deconstruides no ha sigut mai bo per la salut.

NI fisica ni psiquica. Es com el mal d´altura.