Publicitat
Política · 8 de Març de 2011. 13:42h.

Joan Ferran acusa Duran de fer "política de llagrimeta" amb TV3

"El narcisisme de Duran i Lleida ha arribat a assolir un grau superlatiu" amb les seves crítiques

Joan Ferran acusa Duran de fer "política de llagrimeta" amb TV3

Joan Ferran, al Parlament, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC Joan Ferran ha acusat el líder d'UDC, Josep Antoni Duran, d'"insultar la intel ligència" dels catalans amb les seves crítiques sobre el tracte que li dispensa TV3. En un article al seu bloc, ha replicat així les paraules de Duran en què destacava que TVE o Antena3 l'han tractat "molt millor" que TV3. El diputat socialista creu que "el narcisisme de Duran i Lleida ha arribat a assolir un grau superlatiu" amb aquesta afirmació.

Ferran considera que "la queixa lacrimògena de Duran i Lleida no deixa de ser un insult a la intel·ligència dels ciutadans catalans precisament en una etapa en la que els consellers, diputats i membres de CiU es prodiguen a la ràdio i televisió pública catalana més que la publicitat pagada".

D'altra banda, apunta que "no cal ser gaire intel·ligent per endevinar que és el que hi ha darrera d'aquesta política de la llagrimeta que han emprat Duran i Lleida respecte a TVC. Tothom sap que alguns puritans -anònimament- han mogut els fils per fer desaparèixer de la graella de la televisió pública catalana programes com 'Infidels'".

En aquest sentit afegeix que "tothom comenta que la rumorologia, i el ventilador, contra el 'Polònia' té paternitat i maternitat. Tothom sap també quin és el pensament, i l'obra, d'en Duran i Lleida respecte les televisions públiques i, sobretot, respecte a algunes privades a les que recentment a fet algun que altre favor".

Per últim, diu que "les queixes de Duran, i la seva desconsideració envers Mònica Terribas, tan sols poden ser fruit de fosques maniobres al servei de ves a saber qui o malaltia narcisista".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Eduardo González Palomar , Manlleu, 09/03/2011 - 12:25

El equivalente en TVE de los ?Països catalans? de TV3, sería otro dislate que incluyese la isla de Guam bajo el epígrafe ?Países Españoles?.

#8 Gerard, Barna, 09/03/2011 - 00:47

Aquest no és el de la crosta? La parella perfecta per a en Duran.

#7 josep anton, barcelona, 08/03/2011 - 21:55

es increible com pot tindre aquesta berra un tipus com aquest , un xusquero de la politica, quina manca de dignitat , callin si us plau

#6 Ramon, Barcelona, 08/03/2011 - 19:54

Els sociates sempre van amunt i avall amb aquest llibret "PSC". Sigles que signifiquen PER SERVIR CATALUNYA. Afortunadament, la població de Catalunya ha descobert a temps que es tractava d'un llibre de cuina.

#5 TOMAS, Sabadell, 08/03/2011 - 19:07

Quan un partit té com a parlamentari a aquest "senyor" ja esta tot dit (Els inteligents no parlen mai de l'inteligència)