Publicitat
Política · 19 de Juny de 2009. 22:46h.

Joan Ferran afirma que Álvaro escriu "per encàrrec" de CiU

El portaveu del PSC denuncia el "doble llenguatge" de Francesc-Marc Álvaro amb Joan Saura

Joan Ferran afirma que Álvaro escriu "per encàrrec" de CiU

Francesc-Marc Álvaro, al costat de Josep Antoni Duran i Lleida

El portaveu del PSC al Parlament, Joan Ferran, acusa en un article publicat al seu blog de "doble llenguatge" l'articulista de La Vanguardia Francesc-Marc Álvaro. En concret, retreu Álvaro que en un article publicat a La Vanguardia, el maig de 2007, elogiéss Saura per haver difós l'enregistrament dels maltractaments d'un grup de mossos d'esquadra a un detingut a la comissaria de Les Corts, i ara, en un altre article publicat al mateix diari, hagi criticat el conseller d'interior per aquest mateix fet que havia elogiat.

Diu Ferran que "el 2 de maig de 2007, Álvaro glossava a La Vanguardia la valentia del Departament d'Interior per haver donat publicitat als esdeveniments esdevinguts a la Comissaria de Les Corts, i advocava per l'extensió, urbi et orbe, del 'dret a transparència'. Aquest divendres, 19 de juny del 2009, dos anys després d'aquell article elogiós amb Interior, un Francesc Marc-Álvaro amnèsic ens compta al contrari. Maleeix la difusió d'aquelles imatges afirmant que mai no van haver de veure la llum, carrega contra els comandaments d'interior i s'erigeix, a posteriori, com a defensor dels que en un altre temps va acusar de maltractaments".

I afegeix: "No seré jo qui opini sobre el cos dels Mossos d'Esquadra. Vaig demanar al seu dia que els deixessin en pau i se'ls donés suport. Mereixen la meva confiança més absoluta. Lamento profundament, això sí, el doble llenguatge de Álvaro i l'evolució del seu discurs cap a l'Apocalipsi. En aquests moments m'assalta un dubte. Allò de Álvaro és un encàrrec, una confabulació o una evolució sense retorn?".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#43 Joan Dalmau, Vallès Occidental, 22/06/2009 - 13:22

És evident per a qui escriu l´Alvaro, igual que ho és per a qui escriu en Sopena ..etc, etc. Res de nou i l´únic escandalós és que els interessats ens prenguin per idiotes i reafirmin a tort i a dret la seva "independència".

#42 Pallars independent, Txeroquilandia, 22/06/2009 - 12:41

Ferrán prefereix els periodistes \"independents\" com el gran Jordi García Soler o com Enric Sopena. Els que viuen de la menjadora sociata. Aquest Ferrán sempre ha estat un tipus patétic que sols viu del \"cuento\".

#41 Andreu, L'latre Andreu (BCN), 22/06/2009 - 11:58

Per noms que no quedi: Manuela de Madre, Celestino Corbacho, Daniel Fernández, o el mateix presi, José Montilla.
Les crítiques al catalanisme des del PSC(les crostes i coses per l'estil) sempre venen de paios amb nom i/o cognoms catalans.

#40 Andreu, L'altre Andreu (BCN), 22/06/2009 - 11:53

Per què, quan es tracta d'atacar el catalanisme, els del PSC ho fan en boca d'individus que es diuen Joan Ferran, i no, per exemple, José Zaragoza?
És que en el fons consideren més autèntic si les crítiques les fa un (venut) amb nom català?

#39 ANDREU, barcelona, 22/06/2009 - 11:35

Ja era hora que algu li digues al Alvaro que es un venut`per quatre xavos...En Ferran os fa parlar molt als crosteros..per que seaá...potser diu les veritats que altres callen?