Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2009. 14:43h.

Joan Ferran compara Carretero amb un "Bossi català"

"Llueix un excel·lent bronzejat i vol declarar unilateralment la independència del país"

Joan Ferran compara Carretero amb un "Bossi català"

Joan Ferran, al Parlament, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha creu que Carretero és "el nostre particular Bossi català. Si home, tots el coneixem. No se sap si és de dretes o d’esquerres. Això sí, llueix un excel·lent bronzejat i vol declarar unilateralment la independència del país. Diu que el Barça és Catalunya i que la Generalitat no passa de ser un club...".

En un article en el seu blog, Ferram manifesta  que "de venedors de fantasies en coneixem uns quants, de populistes i demagogs també. Alguns pretesos salvadors de la pàtria ens han dut sovint al caos i a la confrontació. A Itàlia Umberto Bossi va iniciar la seva carrera política militant al partit comunista. Després va fundar la Lega Lombarda i més tard va crear la Lega Nord. Aquest histriònic i patètic personatge -somiant en la Padània independent- va afirmar que:'o hi ha referèndum o hi haurà guerra civil'”.

Per últim, diu que "la història ens mostra un munt d’exemples. En temps de crisi i desconcert creixen com bolets els populismes i els moviments messiànics. En temps de dificultats les sectes, els predicadors i els maximalistes troben el terreny abonat per fer sentir la seva veu. L’Europa del segle XX està farcida d’experiències desagradables. Alguns resultats electorals i tendències a inicies del segle XXI comencen a inquietar seriosament la gent de progrés, a la gent que rebutja la xenofòbia i estima la pau i la llibertat".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Mr X, bcn, 06/10/2009 - 14:35

Hi ha aspectes de la realitat catalana que fan bastanta pena i poden sonar poc correctes, però que no deixen de ser fets contrastats: només cal viatjar una mica per comprobar que el president del Barça és 1000 vegades més conegut que el de la Generalitat

#38 Enric, Berga, 06/10/2009 - 12:09

Tant de bo tinguessim uns quants "Bossis" més per fotre fora tota aquesta colla de botiflers, començant pels sociates.

#37 jordi, barcelona, 06/10/2009 - 11:13

El Ferran desconeix la història del Regne de les Dues Sicilies, el pais més ric i avançat d'Italia fins la reunificació, ara que ja han estat expoliats, sobren. A veure si pasarà el mateix amb Catalunya quan ja no ens puguin exprimir més.

#36 Akor, Barcelona, 06/10/2009 - 10:27

En Ferran....evident, classe obrera...no feu riure...a qui voleu enganyar vividors espanyolistes ?


#35 kim, hospi, 06/10/2009 - 10:27

JuanFerrando = Losantos català, son igualets fins i tot opinen igual. Fixeu-vos!!!